5 semne EVIDENTE că un bărbat are penisul MIC

  • Publicat:

Penisul mic nu este în sine o problemă. Sunt foarte mulți bărbați care reușesc să își satisfacă partenera din punct de vedere sexual chiar dacă penisul nu are o lungime sau o grosime „ideală”. În schimb, unii bărbați sunt conștienți de acest așa-numit defect și încearcă să compenseze prin anumite gesturi.

Vezi mai jos care sunt semnele ce ar putea indica faptul că un bărbat are penisul mic.

Bărbatul cu penisul mic se concentrează pe a-ți oferi plăcere

Atunci când nu se grăbește să îți arate cu ce l-a dotat Mama Natură, bărbatul cu penisul mic va face tot posibilul pentru a te face să te simți ca în al nouălea cer. Concret, se va focusa pe preludiu și sexul oral, cunnilingus.

Și se pricepe de minune la asta, în comparație cu bărbații „mai dotați”.

Nu ți-l arată de la prima întâlnire

Majoritatea bărbaților vor ca prima întâlnire să se termine, unde altundeva, în pat. În cazul bărbaților cu penis mic, acest lucru nu se întâmplă.

Ei vor să treacă ceva timp până când să se lase „descoperiți”, inclusiv la nivel intim. Mai întâi vor să afle cu ce fel de femeie au de-a face: dacă este genul căreia îi plac glumele ori ironiile, dacă are gânduri serioase, dacă plănuiește să aibă o relație pe termen lung etc.

După ce se convinge că femeia din fața lui nu va avea o reacție nepotrivită când îi va vedea penisul mic, abia atunci bărbatul cu pricina va face pasul cel mare în dormitor.

Poartă boxeri în loc de chiloți

Bărbații care nu vor să li se vadă conturul și volumul organului genital masculin vor apela frecvent la boxeri, în loc de chiloți. Inclusiv la plajă!

Și încă ceva: nu se vor lăsa niciodată fotografiați sau vor reacționa agresiv ori se vor ascunde atunci când cineva vrea să le facă o poză la sală sau pe plajă.

Compensează prin narcisism și bunuri materiale

Cu siguranță știi tiparul: bărbat super bogat, musculos, are cele mai tari parfumuri, se pozează din tot felul de unghiuri și calcă pedala de accelerație la mașina răcnet de culoare roșie.

Un astfel de bărbat poate fi adesea slab dotat de la Mama Natură, așa că încearcă să compenseze prin bunuri materiale.

Problema e că acestea nu sunt suficiente pentru a cuceri inima unei femei. Dacă comportamentul tău narcisist se manifestă și în relația de cuplu, poți să ai penisul mic, mare, mediu, degeaba… Avem o veste pentru tine: cel mai puternic organ sexual este creierul!

Are un ego uriaș, dar un penis mic

„Sunt cel mai bun” este adesea sinonim cu MP, adică micro-penis. Un bărbat mult prea încrezător și care îi consideră pe ceilalți inferiori este adesea deținătorul unui penis mic. Se laudă mereu câte femei frumoase a cucerit și ce bogăție are.

Dacă refuzi elegant avansurile unui astfel de bărbat, el devine rapid nervos și defensiv și încearcă să te umilească. La modul „oricum nu ești tipul meu” sau „sunt zeci de femei care stau la coadă pentru mine”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Protecția solară pe înțelesul tuturor