Înfiorător! Ce au găsit medicii în creierul lui Robert F. Kennedy Jr. „Mi-a mâncat o parte din creier”

Robert F. Kennedy Jr., fiul lui Robert F. Kennedy, este un personaj controversat în Statele Unite și un activist anti-vaccin.
  • Publicat:
Înfiorător! Ce au găsit medicii în creierul lui Robert F. Kennedy Jr. „Mi-a mâncat o parte din creier”
Înfiorător! Ce au găsit medicii în creierul lui Robert F. Kennedy Jr. „Mi-a mâncat o parte din creier”

Robert F. Kennedy Jr., fiul lui Robert F. Kennedy, este un personaj controversat în Statele Unite și un activist anti-vaccin. Potrivit New York Times, Robert F. Kennedy Jr. susține că medicii suspectează că un vierme i-a mâncat o parte din creier.

Ce au găsit medicii în creierul lui Robert F. Kennedy Jr

În anul 2012, politicianul american în vârstă de 70 de ani a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut, în special simptomele neurologice cu care a început să se confrunte în 2010. După ce s-a lovit de pierderi de memorie severe și încețoșare mentală, medicii au fost terifiați după ce investigațiile imagistice arătau o pată neagră pe creier, despre care au crezut inițial că este o tumoră.

Înainte de a programa intervenția chirurgicală, menită să îndepărteze tumora suspectă, un alt medic i-a spus că este posibil ca acea pată să fie rămășițele unui parazit decedat. Kennedy a menționat pentru The Times că a fost vorba de „un vierme care mi-a intrat în creier, a mâncat o parte din el, apoi a murit”. Politicianul notează că nu știe exact cum a ajuns să aibă acel parazit, dar crede că este posibil să se fi infectat în urma unei vacanțe în Sud-estul Asiei, la acea vreme.

Cum a fost afectat politicianul

Kennedy a menționat și că efectele parazitului nu au necesitat tratament. Deși s-a putut recupera, simptomele cognitive au dus la creșterea nivelului de mercur, dar cel mai probabil din cauza dietei și a consumului în exces de fructe de mare. De exemplu, testele de sânge au arătat că nivelul mercurului este de 10 ori mai mare decât limita normală.

Potrivit Centrului pentru Prevenția și Controlul Bolilor (CDC), o cantitate prea mare de mercur în corp (metale grele) poate afecta sistemul nervos. Simptomele intoxicației cu mercur includ depresia, anxietatea, tremuratul, iritabilitatea, problemele de memorie, slăbirea musculară, schimbările de vedere și problemele de vorbire și auz, scrie Healthline.

Foto: profimedia

Surse:

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc