Cum să faci un degresant puternic și natural pentru casă! 7 rețete rapide și simple

Iată 7 rețete simple și eficiente de degresant, pentru a scăpa de petele de grăsime de pe suprafețele din casă!
  • Publicat:
Cum să faci un degresant puternic și natural pentru casă! 7 rețete rapide și simple
Degresant

V-ați gândit vreodată să faceți un degresant puternic acasă? Pentru a curăța bucătăria în mod natural, aceasta este o soluție ce merită încercată! Doar cu ingrediente naturale, puteți obține un aliat împotriva grăsimilor, economic și rapid!

Rețete pentru degresant natural

Rețeta de degresant natural cu oțet alb

Turnați 1/3 oțet alb în pulverizator. Adăugați 2/3 apă caldă. Agitați pentru a amesteca. Pulverizați oțetul pe suprafețele de degresat. Ștergeți cu o cârpă umedă și adio grăsime!

Rețeta de degresant natural cu bicarbonat de sodiu

Puneți 2 linguri de bicarbonat de sodiu într-un bol. Adăugați o lingură de apă. Ajustați proporțiile pentru a obține o pastă. Aplicați direct pe pată. Lăsați să acționeze timp de 5 minute. Frecați cu o burete și clătiți.

Aceasta soluție este recomandată pentru curățarea plitei și a aragazului.

Rețeta de degresant cu sodă

Turnați apa într-un pulverizator. Adăugați cristalele de sodă. Turnați picăturile de ulei esențial de lămâie
Lăsați să acționeze timp de 15 minute. Frecați cu o burete, apoi clătiți.

Este soluția perfectă pentru a elimina depunerile de grăsime din interiorul cuptorului.

Rețeta de degresant natural cu citrice

Turnați oțetul alb într-un borcan mare. Adăugați cojile de citrice alese de dvs. Lăsați la macerat timp de 15 zile. Goliți lichidul strecurat în prealabil într-un pulverizator. Pulverizați degresantul natural pe suprafețele cu probleme.

Rețeta de degresant natural cu ulei esențial de arbore de ceai

Într-un bol, turnați apa și adăugați detergentul lichid. Turnați oțetul alb, apoi puneți picături de ulei esențial. Turnați amestecul într-un pulverizator. Acum trebuie doar să pulverizați degresantul multifuncțional pe suprafețele pline de grăsime. Ștergeți apoi cu un burete.

Rețetă de degresant cu săpun de Marsilia

Pentru a scăpa de grăsime, săpunul de Marsilia este o variantă preferată de francezi. Aveți nevoie doar de apă și fulgi de săpun de Marsilia pentru a face propriul dvs. degresant acasă.

Turnați 1 litru de apă foarte caldă într-o lighean. Adăugați 4 linguri de fulgi de săpun de Marsilia. Amestecați bine pentru a dizolva fulgii. Și gata, produsul dvs. multifuncțional este gata. Trebuie doar să înmuiați o cârpă cu acest produs și adio pete!

Rețetă de degresant cu săpun negru

Acesta este unul dintre degresanții naturali eficienți care se potrivesc pentru toate suprafețele. Trebuie doar să amestecați 2 linguri de săpun în 5 litri de apă caldă într-un lighean. Umidificați o cârpă cu acest produs și treceți-o pe suprafața de degresat sau pe obiectele grase. Apoi clătiți! După asta, nu mai rămâne nimic: nicio urmă de grăsime.

Sursă – https://www.comment-economiser.fr/degraissant-naturel.html

Sursă foto – YuriArcursPeopleimages / Envato

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc