Descoperă acidul hialuronic care răspunde tuturor nevoilor tale de îngrijire a pielii în sezonul cald!

Cauți un tratament eficient pentru o piele perfect hidratată și întinerită în sezonul cald? Te poți opri, pentru că Juvederm Volite este acidul hialuronic care răspunde tuturor nevoilor tale de îngrijire a pielii.

Dr. Amalia Anghel, medic primar Dermatovenerologie în cadrul Skinmed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie București, doctor în Stiințe Medicale și expert în Estetica Medicală ne explică de ce Juvederm Volite oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți încrezătoare și frumoasă în propria-ți piele.

Ce Este Juvederm Volite?

Juvederm Volite este un tratament inovator de îngrijire a pielii, dezvoltat de experții de la Allergan, unul dintre cei mai mari producători farmaceutici din lume. Acest tratament este un acid hialuronic sub formă de gel, parte din gama Allergan Juvederm de tratamente injectabile. Cu o formulă specială și cu tehnologia avansată Vycross, Juvederm Volite este creat pentru a îmbunătăți textura pielii, reducând liniile fine și oferind hidratare și elasticitate pielii într-un singur tratament.

Beneficiile Juvederm Volite

Beneficiile acestui acid hialuronic sunt ample și vizibile imediat după procedură. Acestea includ:

Hidratare Profundă: Substanța injectată acționează prin creșterea densității straturilor epidermice, oferind hidratare în profunzime și redând pielii prospețimea și luminozitatea.

Rejuvenare Instantanee: Efectul imediat al tratamentului este de prospețime și rejuvenare, iar acest aspect durează timp îndelungat, până la 9 luni, fără a fi necesare proceduri repetate în mod frecvent.

Corectarea Ridurilor Fine: Juvederm Volite este eficient în corectarea ridurilor fine, conferind pielii un aspect mai neted și mai tânăr.

Elasticitate și Fermitate: Prin refacerea acidului hialuronic din straturile epidermice, Juvederm Volite contribuie la restabilirea elasticității și fermității naturale a pielii.

Confort în Timpul Procedurii: Formula Juvederm Volite conține lidocaină, un anestezic local, pentru a asigura un grad ridicat de confort în timpul procedurii, minimizând disconfortul.

Cum funcționează Juvederm Volite?

Juvederm Volite acționează prin creșterea densității straturilor epidermice, hidratând pielea în profunzime și corectând ridurile fine.

Rezultatele sunt vizibile imediat după procedură și includ hidratare profundă, corectarea ridurilor fine și rejuvenarea pielii. Tratamentul cu Juvederm Volite nu este dureros datorită formulei sale care conține lidocaină.

Astfel, cu Juvederm Volite, vei obține o piele frumoasă, hidratată și rejuvenată, care îți va oferi încredere și strălucire în fiecare zi.

Dr. Amalia Anghel:Pentru că deja te-am obișnuit ca la SkinMed Clinic – Centrul de Excelență în Dermatologie – să găsești medici specialiști cu o vastă experiență care îmbină cercetarea, prevenția și tratamentul cu aparatura medicală și produse de ultimă generație, te așteptăm să faci cunoștință și cu ultima inovație pentru calitatea pielii: Juvederm Volite. Ca rezultat al tehnologiei Vycross, tratamentul cu Juvederm Volite are efectul unui lifing. Substanța injectată acționează prin creșterea densității straturilor epidermice, hidratând pielea în profunzime, efecul imediat fiind de prospețime și rejuvenare, care durează timp îndelungat.”

Pentru Cine Este Juvederm Volite?

Juvederm Volite este destinat persoanelor care doresc o îmbunătățire vizibilă a calității pielii de pe față, gât, decolteu și mâini. Acest tratament poate fi benefic pentru oricine caută să își mențină sau să își îmbunătățească aspectul pielii, indiferent de vârstă sau de tipul de ten.

Cui nu i se adresează tratamentul cu Juvederm Volite? Tratamentul nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Citește și: HArmonyCa (acid hialuronic și hidroxiapatită), inovația în lupta anti-îmbătrânire!

FOTO: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Dr. Amalia Anghel - Medic primar Dermatovenerologie
Dr. Amalia Anghel este Medic Primar Dermatovenerologie, Doctor în științe medicale, Expert Terpii injectabile / Terapii laser / Dermatoscopie & Dermato-oncologie și Trainer Juvederm România & Alma Laser in cadrul clinicii SKINMED. Titulaturi și funcții dermatologie, dermatoscopie, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc