A decis să slăbească, după ce nu a fost lăsat să se urce într-un rollercoaster! Bărbatul s-a transformat spectaculos: cum a dat jos kilogramele în plus

Joe Thompson, un tânăr care s-a confruntat cu kilogramele în exces a avut parte de o schimbare radicală, după o situație umilitoare într-un parc de distracții.
  • Publicat:
A decis să slăbească, după ce nu a fost lăsat să se urce într-un rollercoaster! Bărbatul s-a transformat spectaculos: cum a dat jos kilogramele în plus
Dieta

Joe Thompson, un tânăr care se confrunta cu probleme legate de kilogramele în plus, a decis să își schimbe radical viața. Acesta decizie a fost luată după ce a fost dat jos dintr-un rollercoster. Situația umilitoare l-a făcut pe tânăr să își analizeze obiceiurile alimentare și să își reconfigureze stilul de viață.

O decizie radicală

Joe Thompson a avut întotdeauna mai multe kilograme decât cele considerate normale. Totuși, acest lucru nu l-a deranjat până când a fost nevoit să coboare dintr-un rollercoaster din cauza kilogramelor în plus. Momentul a fost un punct de cotitură în viața lui Joe, care a înțeles că trebuie să facă o schimbare în viața sa.

„Am fost gras de când mă știu. M-am luptat cu greutatea la un moment dat. Fiind adoptat, m-am simțit diferit față de restul familiei mele, dar m-am convins că am „gena grăsimii” și am învățat să trăiesc cu asta. Am plecat la facultatea și atunci am început să mănânc destul de mult și prost. Eram departe de mâncarea sănătoasă gătită de mama și m-am bazat mult pe fast-food. Am început să beau și foarte mult. Momentul când mi-am dat seama că trebuie să slăbesc a fost atunci când am mers într-un parc de distracții și nu am putut să mă dau într-un rollercoaster din cauza faptului că nu mi se puteau închide centurile de siguranță. A trebuit să cobor și să trec pe lângă oamenii care așteptau la rând. A fost umilitor”, a povestit Joe Thompson.

Episodul umilitor din parcul de distracții l-a determinat pe Joe să facă o schimbare către o viață mai sănătoasă. Inițial, a încercat să piardă în greutate eliminând carbohidrații din dietă, dar a revenit la vechile obiceiuri atunci când a simțit că dieta era prea restrictivă. Cu toate acestea, Joe nu a renunțat și a căutat alte soluții.

Regimul lui Joe Thompson

Planul alimentar care i-a schimbat viața tânărului a constat în consumul a 350 de alimente sănătoase. Printre acestea se numără carnea slabă, carnea de pasăre, ouă, lactate fără grăsimi, paste, orez, cereale, fructe și legume, fără a le cântări. Această abordare i-a permis să se bucure de mâncare fără să se simtă constrâns. În doar o săptămână, a reușit să slăbească 5 kilograme.

Pe măsură ce kilogramele au început să dispară, Joe a observat că nivelul său de energie și mobilitatea au crescut, fapt care l-a încurajat să se reapuce de sport. Deși obișnuia să fie activ în copilărie, sedentarismul s-a instalat de-a lungul anilor. Cu toate acestea, pe măsură ce a slăbit și s-a simțit mai bine, a redescoperit plăcerea de a face mișcare, în special mergând pe jos.

„Obișnuiam să fiu destul de activ când eram copil, dar am devenit cu adevărat sedentar de-a lungul anilor. Pe măsură ce simptomele mele au început să se atenueze, iar crizele au devenit mai puțin frecvente, am început să fac mai multe exerciții fizice. Acum îmi place să merg pe jos și mă simt foarte bine.”, a mai spus Joe.


Sursă foto – bondarillia / Envato

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc