Dana Rogoz a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, după ce a suferit un accident acasă: „Am fost cusută la spital”

Actrița le-a povestit fanilor ce a pățit.
  • Publicat:

Dana Rogoz trece prin momente dificile! Actrița a suferit un incident acasă și a fost nevoie să meargă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Ce a pățit? 

Dana Rogoz, de urgență la spital

Pe contul ei personal de Instagram, Dana Rogoz le-a povestit fanilor virtuali că a pățit un accident acasă, care o implică și pe fetița ei, Lia. Vedeta a mărturisit că s-a lovit de capul micuței, iar în urma acestui incident și-a spart buza superioară. Din acest motiv, a fost nevoită să meargă și la spital, iar medicii au cusut-o.

Actrița și-a spart buza

„Un alt fel de ÎNAINTE/DUPĂ. Cea de-a doua imagine este de acum, după ce în această dimineață am fost cusută la spital, în zona buzei. Un incident stupid.. am dat practic „buza în cap” cu Lia. Iar capul Liei e foarte rezistent, ea nu a avut nimic. Eu în schimb am avut nevoie de 4 ațe care să îmi strângă buza la loc. Problema mea cea mai mare e că în seara aceasta plec la Baia Mare, pentru că mâine e programat spectacolul „Domnișoara Iulia”. Așadar, țineți-mi pumnii ca să pot juca!”, le-a povestit Dana Rogoz fanilor ei.

Citește și: Drama unei tinere mame! Operația de micșorare a stomacului a devenit un coșmar

Urmează un tratament

În prezent, Dana Rogoz urmează un tratament și speră să nu se mai confrunte cu dureri, mai ales că are programate mai multe spectacole în perioada următoare.

Asta este opera de dimineață. Practic, aici sunt două cusături și două pe interior. Diseară am avion în drum spre Baia Mare. (…) Sper ca până mâine să nu mă mai doară atât de tare și să pot să mișc mai bine, să pot să mușc cuvintele pe scenă. Să vedem dacă trebuie să adaptăm anumite mișcări, anumite situații scenice, sper să nu fie nevoie. O să mențin rece, iau tratament și chestii, inclusiv antibiotic și alte lucruri. Sunt ok, stau o săptămână cu ațele astea.”, a mai detaliat ea.

Sursa foto: instagram Dana Rogoz

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Biorezonanța Asyra: cum funcționează și ce beneficii are