Mihai Leu are din nou probleme de sănătate. În trecut, fostul pugilist s-a luptat cu cancerul de colon: „Sunt optimist”

Fostul pugilist se află internat în spital.
  • Publicat:

Mihai Leu, în vârstă de 54 de ani, are din nou probleme de sănătate! Fostul sportiv a suferit o intervenție chirurgicală la Hunedoara, dar a avut câteva complicații și a fost nevoie de transferul lui la un spital din Capitală. Care este starea lui de sănătate acum? 

Ce probleme de sănătate are

Mihai Leu este internat în prezent la Spitalul Fundeni din Capitală, după ce a avut complicații în urma unei intervenții chirurgicale. Fostul pugilist a fost transferat de urgență de la Hunedoara. Înainte de Paște, el a suferit o operație. Conform Prosport, el ar fi descoperit că boala gravă cu care s-a luptat în trecut ar fi recidivat.

Mihai Leu s-a luptat în trecut cu cancerul de colon

În 2014, Mihai Leu a primit un diagnostic dur: cancer de colon. Atunci, el a petrecut două luni la un spital din Viena și a fost nevoit să urmeze chimioterapie.

Din nefericire, se pare că boala i-ar fi recidivat și acum se află sub supravegherea reputatului doctor Irinel Popescu, medicul care l-a mai tratat și în urmă cu 10 ani.

„Sunt ok acum. Vă mulțumesc că vă gândiți la mine. Am fost internat la Hunedoara și a apărut o complicație. Acum sunt la domnul doctor Irinel Popescu. Nu îmi place să vorbesc despre acest lucru. Sunt optimist, lucrurile par să fie în regulă. Eu sper să mă refac în timp util și să fiu la următoarea etapă de raliu”, a declarat Mihai Leu pentru ProSport.

A avut un șoc când a aflat că suferă de boala cumplită

Mihai Leu, primul român care a devenit campion mondial la box profesionist, a mărturisit că diagnosticul pus de medici l-a dărâmat, iar soția lui a suferit un șoc. Cu toate acestea, el a rămas optimist și a sperat că va învinge boala. Lucru care s-a și întâmplat.

„Este ceva ce nu știi exact de unde vine, nu știi exact ce trebuie să faci, dar am avut noroc. Prima persoană căreia i-am spus despre problema pe care o am a fost soția mea. Bineînțeles, și ea a fost șocată. A fost un moment dificil, dar după ce s-a potolit a zis: „Ok, o să trecem împreună și peste asta. Mi-a fost destul de greu, din punct de vedere psihic, dar am încercat să mă controlez și am trecut peste”, a povestit Mihai Leu în emisiunea lui Denise Rifai, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: facebook Mihai Leu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc