Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being

În cele ce urmează, facem cunoștință cu Thai Massage și descoperim împreună care sunt beneficiile acestui masaj și cum ne poate îmbunătăți calitatea vieții.
  • Publicat:

La mai puțin de 80 de kilometri de haosul din București ne-am făcut timp pentru noi cât să descoperim „meniul” generos de terapii și proceduri din portofoliul Embrace Holistic Healing Spa, din cadrul Casa Timiș. Știm cât de important este să ne relaxăm, cât de important este să ne regăsim echilibrul, să ne reconectăm cu propria persoană și foarte important, să ne vindecăm. În cele ce urmează, facem cunoștință cu Thai Massage și descoperim împreună care sunt beneficiile acestui masaj și cum ne poate îmbunătăți calitatea vieții.

Ce este Thai Massage?

„Thai Massage este un masaj uscat. Unele persoane au alergii la uleiurile de masaj, așa că pot opta pentru acest tratament pentru că nu folosim niciun fel de ulei. Lucrăm cu degetele, cu palmele și facem mișcări de stretching”, explică Pradeep Prashanth D’souza, SPA Therapist & Yoga Instructor.

Cum ne îmbunătățește acest masaj postura și sănătatea spatelui?

„În ziua de astăzi, multe persoane se confruntă cu stres și tensiuni, pentru că stilul de viață se schimbă. Atunci când lucrezi cu degetele și palmele asupra spatelui oferi flexibilitate coloanei vertebrale și capeți o postură îmbunătățită asupra coloanei”, explică Pradeep Prashanth D’souza, SPA Therapist & Yoga Instructor.

Urmărește integral interviul pentru a descoperi cum ne ajută Thai Massage privind flexibilitatea, mobilitatea și echilibrul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult