Medicul Vlad Ciurea, despre fenomenul periculos care îmbolnăvește mulți români. Atacă prima dată sistemul nervos

Prof. dr. Vlad Ciurea vine cu sfaturi prețioase.
  • Publicat:
Medicul Vlad Ciurea, despre fenomenul periculos care îmbolnăvește mulți români. Atacă prima dată sistemul nervos

Din păcate, românii sunt tot mai bolnavi. Sunt adulți, dar și copii, care suferă de boli din ce în ce mai grave. Medicii trag un semnal de alarmă asupra alimentelor pe care le consumăm. În plus, mai există și un fenomen periculos care afectează tot mai multe persoane! Medicul Vlad Ciurea a precizat că atacă, în principal, sistemul nervos. 

Medicul Vlad Ciurea trage un semnal de alarmă

Doctorul neurochirurg Vlad Ciurea consideră că sunt multe alimente în comerț care ne îmbolnăvesc, așa că este esențial să citim etichetele produselor pentru a evita aditivii artificiali, conservanții și alte ingrediente nesănătoase pentru organism.

”De la alimentație provin toate lucrurile bune de care are nevoie întreg organismul și de la alimentație pornesc și toate lucrurile rele. La baza alimentelor, de la egipteni se știe, că toate lucrurile rele pleacă de la alimentație. Există o mulțime de alimente care plac creierului. Creierul se bucură de aceste alimente”, explica medicul Vlad Ciurea, la Antena 3 CNN. 

Din nefericire, nu doar alimentația este vinovată pentru apariția diverselor boli. Mai este un fenomen care nu poate fi controlat. Poluarea afectează, în mare parte, sistemul nervos, dar este toxică și pentru plămâni.

Citește și: Dr. Vlad Ciurea spune care e antidotul programului haotic pe care-l trăim cu toții

Fenomenul periculos care ne poate îmbolnăvi

”Poluarea are un efect extraordinar de prost. În București, poluarea a ajuns la 75%, Beijing are 80%. Nu înțeleg acest lucru. Noi totuși am fost un oraș curat. Treptat a crescut poluarea. Crește poluarea auto, de acord, crește poluarea prin aviație, dar chiar să arzi cauciucuri în apropierea Bucureștiului, să faci fum parcă intenționat, la ce duce acest lucru? La partea financiară pentru unii. Dar nu te gândești că tai oxigenul copiilor tăi? Copilașul ăla din bătătură, dintr-o dată nu mai este normal… O ia la fugă, face acel sindrom ADHD… Adică nu se mai poate controla, ca atenție, ca mișcare, ca activitate. Deci crești în curtea ta un copil bolnav, pentru că i-ai tăiat oxigenul cu foarfeca.

Asta este poluarea. Atacă direct sistemul nervos acea poluare, intră în plămâni, este toxică pentru plămâni. Toți fumătorii și cei cu probleme de plămâni au dus-o foarte prost în perioada COVID-ului, iar această poluare se duce unde? 20% din oxigen se duce rapid în creier și intoxică tot creierul. Deci nu te mai poți coordona, nu mai poți desfășura o activitate normală, nu mai poți performa, și din cauza aceasta, activitatea sistemului nervos scade. S-a dovedit clar că în timpul poluării, orașele poluate, copilul acela mic și frumos nu mai are inteligență comparativ cu cel din zona de munte. Dintr-o dată apare diferența”, a mai susținut renumitul neurochirurg.

Sursa foto: captură video

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc