Dr. Vlad Ciurea spune care e antidotul programului haotic pe care-l trăim cu toții

  • Publicat:
Dr. Vlad Ciurea spune care e antidotul programului haotic pe care-l trăim cu toții

Cum ne relaxăm creierul în lumea agitată de azi? Cum ne punem ordine în minte și în gânduri? Care sunt alegerile care decid sănătatea noastră fizică, psihică și emoțională? Cum putem reduce stresul și amplifica liniștea? Care este, de fapt, secretul liniștii în epoca zgomotului?

De pe scena Filarmonicii Banatului, prof. dr. Vlad Ciurea ne spune care sunt cele trei mari provocări ale omului modern și care este „medicamentul” acestora. Cel care a ținut în mână soarta a peste 23.000 de creiere, ne dezvăluie astăzi care sunt instrumentele pe care le putem folosi pentru a ne relaxa la nivel fizic, psihic și emoțional. Pentru că relaxarea nu înseamnă un răsfăț, ea reprezintă o necesitate în secolul vitezei. În acest ritm haotic, grija față de creierul nostru este imperativă. Ea este cea care ne clădește imunitatea, energia, vitalitatea și ne ține departe de anxietate, depresie și alte boli neurodegenerative.

 

„PRIVIȚI ASTA PÂNĂ LA SFÂRȘIT și ascultați apoi tot podcastul @fainsisimplu cu Prof. Acad. Dr. Alexandru Vlad Ciurea. Secretele creierului dezvăluite de un neurochirurg, la vâsta de 83 de ani. O conferință despre știință și credință care a avut loc la Filarmonica din Timișoara și pe care acum o puteți vedea în întregime pe Youtube sau, în format audio, pe Spotify sau Apple Podcasts.”, explică Mihai Morar.



Unde se oprește știința și unde începe credința în actul medical? În ce își pun medicii speranța înaintea unei operații și cum facem să combatem fără operație marile maladii care ne afectează azi pe toți? Afli azi, într-un dialog sincer cu o somitate internațională: profesorul universitar doctor Vlad Ciurea. Un medic care nu se sfiește să recunoască marile probleme care paralizează sistemul medical românesc: invidia, procedurile greșite, goana după banii pacienților.

 

Într-o lume bipolară, trebuie să ne străduim constant să găsim antidotul la tot ceea ce ne îmbolnăvește existența. Atât trupească, cât și spirituală. Iar putearea este în noi. Învață și tu cum să o redescoperi, alături de omul care a vindecat aproape 24.000 de romani. Academicianul profesor doctor Vlad Ciurea încununează o seară unică pe scena Filarmonicii Banatului la „Fain & Simplu”, cu Mihai Morar.

 

EPISODUL COMPLET POATE FI URMĂRIT AICI: SECRETELE NEUROCHIRURGULUI, LA 83 ANI. ÎNVAȚĂ DE LA DR. VLAD CIUREA | Fain & Simplu Podcast 183

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân