Jurnalistul Adrian Artene: „Episodul Altceva de săptămâna aceasta este mai mult decât o POVESTE, este o VIAȚĂ!”

  • Publicat:
Jurnalistul Adrian Artene: „Episodul Altceva de săptămâna aceasta este mai mult decât o POVESTE, este o VIAȚĂ!”

Săptămână de săptămână, sâmbătă de sâmbătă, jurnalistul Adrian Artene vine în fața publicului ALTCEVA, o comunitate care crește de la zi la zi, cu povești absolut senzaționale. Fiecare episod în parte își are lecția, își are rostul, își are CEVA-ul care să-l scoată din zona comună și să-l plaseze în zona aceea a materialelor video pe care le parcurgi acum și le salvezi și pentru mai târziu, pentru că îți dorești să-l revezi.

După un episod absolut înălțător înregistrat cu Părintele Pimen, în vârful Muntelui Athos, pe care jurnalistul l-a propus în urmă cu două săptămâni și care, iată, continuă să fie urmărit și astăzi, pentru episodul de săptămâna aceasta, care va avea premiera sâmbătă, 9 martie, Adrian Artene vine în fața publicului cu mai mult decât o poveste, cu o viață.

„Pentru săptămâna aceasta am preferat să nu dezvălui numele invitatului meu, și m-am rezervat în a spune că este un episod Altceva pe care l-am înregistrat cu un nod în gât și cu bătăi puternice de inimă. Este mai mult decât o poveste, este o viață de om adusă în fața publicului, în cuvinte și emoții, este un dar pe care mi-l fac mie și, alături de mine, îmi aduc și comunitatea Altceva. Dragă Cititorule, dacă ești aici și citești aceste rânduri, înseamnă că ești Altceva și, de aceea, te invit să urmărești în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00, poveștile pe care le publicăm pe contul de youtube Altceva cu Adrian Artene (SUBSCRIBE și PORNEȘTE NOTIFICĂRILE).”, spune Adrian Artene.

“Altceva cu Adrian Artene” este un podcast în care se rostesc cuvinte pătrunzătoare, iar invitații sunt lumini ce străpung întunericul. E ”Altceva”, podcastul difuzat săptămânal – în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00 -, și în jurul căruia s-a format o comunitate a oamenilor care vor să-și antreneze mintea și să-și hrănească sufletele. Comunitatea oamenilor normali, care nu au abandonat lecturile, care știu să asculte o muzică și cu inima, nu doar cu urechile, dar și comunitatea celor care extrag răspunsuri din tăcere și se bucură de o piesă de teatru ca de o zi de duminică. A acelora care cred că Dumnezeu ne-a creat pentru a arăta celorlalți bunătate și a lăsa în urma noastră opere de lumină.

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene” acolo unde, în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletul.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTikTok, dar și pe grupul de WhatsApp.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc