Dramele secrete prin care a trecut Mirela Vaida. Vedeta a vorbit despre cele mai mari suferințe: „Asta se întâmplă o dată la un milion de cazuri”

Mirela Vaida a făcut dezvăluiri despre momentele grele din viața sa.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Dramele secrete prin care a trecut Mirela Vaida. Vedeta a vorbit despre cele mai mari suferințe: „Asta se întâmplă o dată la un milion de cazuri”

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite vedete din showbiz. Prezentatoarea are o familie fericită și este o mămică împlinită, însă până să aibă toate acestea, ea a trecut prin clipe extrem de grele. Până a ajuns să fie mama a trei copii minunați, vedeta a pierdut trei sarcini și a detaliat chinul prin care a trecut.

Dramele secrete prin care a trecut Mirela Vaida

Invitată în cadrul unui podcast, Mirela Vaida și-a deschis sufletul și a vorbit despre dramele care au marcat-o. Prezentatoarea a visat mult timp să devină mămică, însă încercările ei de a aduce pe lume un urmaș au eșuat.

Mirela Vaida a povestit că a pierdut trei sarcini, lucru care a adus-o la disperare și i-a provocat multă suferință și tristețe. La un moment dat, ajunsese să creadă că nu va deveni mamă niciodată.

Vezi și: Monica Bîrlădeanu a renunțat definitiv la un aliment. De ce nu-l mai consumă deloc

Vedeta tv, dărâmată de pierderea sarcinilor

Mirela Vaida a fost nevoită să treacă prin numeroase intervenții și a făcut mai multe investigații medicale. Într-un final, ea a aflat că probleme de sănătate erau legate de fibroamele uterine, așa că a suferit mai multe operații. Din fericire, vedeta a reușit să rămână gravidă la vârsta de 33 de ani. În prezent, Mirela Vaida are trei copii minunați, dar mărturisește că și-ar mai dori încă doi.

„Ce s-a întâmplat atunci cu sarcinile? Eu cred că avusesem atunci și niște probleme, pentru că am avut nevoie de niște intervenții laparascopică, niște fibroame uterine. Plus că, eu neavând mașină pe vremea aceea și mergeam cu troleul și stăteam foarte mult iarna, în frig, până venea. Stăteai pe scară. Stăteam foarte mult în frig și așteptam să ajung la facultate în acel frig și cred că toate, cu răceli, cu tot ce s-a întâmplat, m-au ajuns în acel punct, care a fost foarte greu.

A trebuit să merg la foarte multe investigații și mă panicasem. Doctorița care m-a operat a zis că a fost foarte complicat. Că în loc de o oră a durat patru ore și că ea crede ca va fi nevoie de fertilizări in vitro pe viitor. (…) Eu am pierdut de două ori sarcina, de fapt aș putea să spun de trei ori.”

A suferit mai multe operații

„Pentru că eu am rămas și însărcinată în vreo opt săptămâni, eram foarte fericită, totul mergea ca la carte până am ajuns la controlul de 8 săptămâni. Și când am ajuns acolo mi-a zis doctorița că ea n-a citit decât în cărți, era un sac gestațional cum ar veni, fără embrion în el. Și zice: «tu te vei umfla, vei arăta ca o graviduță, ai toate simptomele de graviduță, dar n-ai copil».

Asta se întâmplă o dată la un milion de cazuri. Asta era a treia oara după ce pierdusem două. O iei razna, plângi, urli, țipi, nu te mai ridici din pat, slăbești, nu mai vrei nimic, te simți vinovată față de soțul tău, de familia ta, te simți vinovată că nu poți să îi dai ceea ce și-a dorit. (…) Aș mai face încă un copil sau doi, i-aș face. Soțul meu zice că el nu. Lasă, că eu îi duc, îi țin, îi alăptez”, a declarat Mirela Vaida, în cadrul podcast-ului realizat de Teo Trandafir.

Sursa foto: captură TV

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân