Monica Bîrlădeanu a renunțat definitiv la un aliment. De ce nu-l mai consumă deloc

Dieta care o face să arate impecabil.
  • Publicat:
Monica Bîrlădeanu a renunțat definitiv la un aliment. De ce nu-l mai consumă deloc

Monica Bîrlădeanu, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, a decis să renunțe definitiv la un aliment. Pentru că a adoptat un stil de viață sănătos, actrița a fost nevoită să facă anumite sacrificii. 

Ce dietă ține Monica Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 45 de ani, se menține într-o formă de zile mari. În ultimii ani, celebra actriță a adoptat un stil de viață sănătos. A făcut sacrificii mari pentru silueta sa, așa că a eliminat toți ‘factorii perturbatori’.

Al doilea e față de sport: aici am mai avut perioade scurte de șchiopătare și nu din delăsare, cât din logistică, schimbare de antrenor, formă de antrenament etc. Astăzi însă… după cum se vede și-n colecția de poze: am chef, n-am chef, e frig, e prima oră a dimineții, am o febră musculară și n-am chef de o alta peste, m-am culcat târziu și trezit devreme….pot sau nu pot, dimineața sunt la pilates.

Focusul principal nu e slăbitul, iar modelatul se întâmplă oricum daca te ții de treaba, dar ma interesează mult mai mult o viață în care corpul meu face mișcare, are vitalitate și energie și își asigură și sănătatea în felul ăsta. Lansez și vouă întrebarea asta: aveți vreun lucru de care va țineți orice-ar fi? De la care nu faceți nicio derogare? Daca da, care e? Love”, a scris Monica Bârlădeanu pe Facebook.

Citește și: Cele 2 alimente ieftine cu care Nicoleta Luciu a slăbit 35 de kilograme în 2 luni

Face sport și are grijă la alimentație

Monica Bîrlădeanu a renunțat la dulciuri, pentru că erau dăunătoare atât pentru sănătate, cât și pentru siluetă.

„Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci. Dacă trebuie să ies repede pe ușă dimineața, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei.

La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă (cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronțăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a mai completat aceasta.

Citește și: Ce este „dieta Netflix”. Cum să slăbești stând pe canapea, în timp ce te uiți la TV

Sursa foto: Monica Bîrlădeanu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân