Ultimele minute din viața Ronei Hartner: „O să mă mărit cu Dumnezeu…!” ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE

  • Publicat:
Ultimele minute din viața Ronei Hartner: „O să mă mărit cu Dumnezeu...!

Jurnalistul Adrian Artene propune urmăritorilor podcastului ALTCEVA un subiect cu o încărcătură emoțională fantastică, „construit” alături de Rinda Hartner. La patru luni de la moartea fulgerătoare a Ronei Hartner, în ziua în care artista ar fi împlinit 51 de ani, sora ei, RINDA HARTNER, face declarații răvășitoare, la Altceva cu Adrian Artene.

Un interviu emoționant, printre lacrimi, despre actrița născută într-o zi de 9 martie, 1973, în București, dintr-un tată de origine germană, inginer proiectant, și o mamă româncă, de profesie economist.

Ambii părinți ai actriței au fost dintotdeauna atei. Au vrut să-și lase copiii să-și aleagă singuri religia, la maturitate, însă bunica maternă, nefiind de acord cu decizia lor, a botezat-o pe Rona pe ascuns, într-o biserică ortodoxă. Rinda Hartner a povestit momentul la #ALTCEVA și a rememorat amintiri cu Rona pe care le va purta în suflet pentru totdeauna.

Cum și-a presimțit regretata artistă moartea, cum au arătat ultimele minute din viața sa, ce i-a transmis fiicei sale și ce relație are Sumayla cu tatăl biologic, aflați totul în cadrul celui mai recent episod al podcastului Altceva cu Adrian Artene.

CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE:

03:25 – Rinda Hartner, declarații răvășitoare, la 4 luni de la moartea surorii ei, Rona
04:15 – Rinda Hartner: „O port pe Rona cu mine tot timpul!”
08:11 – Întoarcere printre amintirile copilăriei
14:49 – A fost botezată în secret de bunica
20:45 – Ultimele minute din viața Ronei Hartner
22:43 – Rona Hartner, în ultimele luni de viață: „O să mă mărit cu Dumnezeu…”
27:00 – Rona Hartner și-a presimțit moartea
32:54 – Discuția pe care Rona a avut-o cu fiica ei
39:21 – Relația dintre Sumayla, fiica Ronei Hartner, și tatăl biologic
52:22 – Mama Ronei nu are puterea să asculte muzica fiicei
55:47 – „Asta o s-o încânte acolo sus unde este!”

URMĂREȘTE EPISODUL COMPLET:

Rinda Hartner, declarații răvășitoare, la 4 luni de la moartea surorii ei, Rona

 


Săptămână de săptămână, sâmbătă de sâmbătă, jurnalistul Adrian Artene vine în fața publicului ALTCEVA, o comunitate care crește de la zi la zi, cu povești absolut senzaționale. Fiecare episod în parte își are lecția, își are rostul, își are CEVA-ul care să-l scoată din zona comună și să-l plaseze în zona aceea a materialelor video pe care le parcurgi acum și le salvezi și pentru mai târziu, pentru că îți dorești să-l revezi.

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene” acolo unde, în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletul.Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTikTok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân