Prima imagine cu Kate Middleton după operație a creat controverse. Detaliile surprinse în poza Prințesei de Wales alături de copii

Soția lui William a suferit o intervenție chirurgicală în luna ianuarie 2024.
  • Publicat:

În urmă cu câteva zile, Palatul Kensington a dezvăluit o imagine a Prințesei Kate Middleton împreună cu cei trei copii ai săi, Prinții George și Louis și Prințesa Charlotte. Fotografia a a creat numeroase controverse, iar agențiile de presă au speculat că imaginea este modificată în Photoshop, pentru a nu scoate în evidență problemele sale reale de sănătate. 

Prima imagine cu Kate Middleton după operație

La începutul anului, Palatul Kensington anunța că Prințesa de Wales a suferit o intervenție chirurgicală la o clinică privată din Londra. Tot atunci se specifica faptul că soția lui William se va recupera în casa lor din Windsor, Adelaide Cottage. Pentru a-i liniști pe admiratori, Palatul Kensington a publicat recent o imagine cu Kate Middleton, după operația suferită.

În fotografia respectivă, ea apare împreună cu cei trei copii ai săi, Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte. În plus, în dreptul imaginii a fost publicat și un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii:„Vă mulţumim pentru urările amabile şi sprijinul continuu din ultimele două luni. Vă doresc tuturor o Zi a Mamei fericită”.

Citește și: Care este starea de sănătate a lui Kate Middleton, după operația suferită în ianuarie

Prințesa Kate, în vârstă de 42 de ani, afișează o stare fizică bună și apare zâmbitoare în preajma copiilor săi. Această poză trebuia să liniștească publicul curios și să elimine zvonurile despre starea de sănătate a Prinţesei de Wales. Din păcate, nu a fost deloc așa!

Presa internațională a analizat fiecare detaliu al fotografiei pe care Catherine a publicat-o în social media. S-a ajuns la concluzia că imaginea ar fi modificată, ținând cont că lipsesc părţi din încheietura mâinii şi din mâneca cardiganului prinţesei de Wales.

Prințesa de Wales, ajutată de mama ei

Jurnaliștii de la TMZ au publicat și câteva imagini în care Kate Middleton apare alături de mama ei, Carole Middleton. Cele două au fost surprinse în mașină în timp ce se îndreptau spre casa din Windsor. Soția lui William purta ochelari de soare închiși la culoare și se afla pe scaunul din stânga al unui Audi negru.

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân