Care este starea de sănătate a lui Kate Middleton, după operația suferită în ianuarie

Anunțul oficial despre starea de sănătate a soției Prințului William.
  • Publicat:
Care este starea de sănătate a lui Kate Middleton, după operația suferită în ianuarie

La începutul anului, Palatul Kensington anunța că Prințesa de Wales a suferit o intervenție chirurgicală la o clinică privată din Londra. Acum, Kate Middleton se află în perioada de recuperare, în casa din Windsor. Pe de altă parte, admiratorii săi sunt curioși să afle cum se simte nora Regelui Charles. 

Kate Middleton a fost operată în luna ianuarie

În ianuarie 2024, Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul abdomenului. Prințesa de Wales și-a anulat toate îndatoririle și se recuperează la casa familiei din Windsor.

Atunci, Palatul Kensington preciza că soția Prințului William, în vârstă de 42 de ani, se va recupera acasă și va reveni în public după Paște. Recent, un purtător de cuvânt de-al prințesei a oferit noi detalii despre starea ei de sănătate.

Citește și: Kate Middleton a fost operată de urgență. Cum se simte acum soția Prințului William. Se va retrage o perioadă din viața publică

Prințesa de Wales se recuperează

„Am anunțat foarte clar de la început că Prințesa de Wales va fi absentă din spațiul public până după Paște, iar Palatul Kensington va oferi actualizări doar atunci când și dacă va apărea ceva semnificativ. Se simte bine”, a spus un purtător de cuvânt de-al prințesei, conform Daily Star.

„Prințesa de Wales dorește să își ceară scuze tuturor celor interesați pentru faptul că trebuie să își amâne viitoarele angajamente. Așteaptă cu nerăbdare să repună în drepturi cât mai mulți, cât mai curând posibil”, s-a transmis în comunicatul oficial al Palatului Kensington din luna ianuarie.

Prințesa Kate a avut ultima apariție publică de Crăciun, când s-a alăturat membrilor familiei regale pentru plimbarea anuală spre biserică. Atunci, ea a mers împreună cu prințul William și cei trei copii ai lor, prințul George, 10 ani, prințesa Charlotte, 8 ani, și prințul Louis, 5 ani, la biserica Sfânta Maria Magdalena din Norfolk.

Sursa foto: profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân