Kate Middleton a fost operată de urgență. Cum se simte acum soția Prințului William. Se va retrage o perioadă din viața publică

Soția Prințului William a suferit o intervenție chirurgicală.
  • Publicat:
Kate Middleton a fost operată de urgență. Cum se simte acum soția Prințului William. Se va retrage o perioadă din viața publică
Kate Middleton a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale

Kate Middleton trece prin momente grele! Prințesa de Wales a fost operată la nivelul abdomenului, marți, 16 ianuarie 2024, conform informațiilor comunicate oficial de Palatul Kensington. Cum se simte acum partenera de viață a moștenitorului tronului britanic? 

Kate Middleton a suferit o intervenție abdominală

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale la Londra. Operația a avut loc pe 16 ianuarie, la o clinică privată. Palatul Kensington a anunțat oficial că Prințesa de Wales va sta internată două săptămâni, pentru a se recupera.

De asemenea, procedura medicală a fost programată cu mult timp înainte. Mulți s-au gândit că aceasta ar suferi de o afecțiune gravă, însă Palatul Kensington a dezmințit aceste zvonuri în legătură cu starea ei de sănătate.

Palatul Kensington a anunțat care este starea ei de sănătate

„Alteța Sa Regală Prințesa de Wales a fost internată ieri în spital pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată. Intervenția chirurgicală a fost un succes și se preconizează că va rămâne în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea. Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puțin probabil ca ea să revină la sarcinile publice până după Paște. 

Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei; și dorința ei ca informațiile medicale personale să rămână private.

Prin urmare, Palatul Kensington va oferi actualizări privind evoluția Alteței Sale Regale doar atunci când vor exista informații noi și semnificative de împărtășit. Prințesa de Wales dorește să își ceară scuze tuturor celor interesați pentru faptul că trebuie să își amâne viitoarele angajamente. Așteaptă cu nerăbdare să repună în drepturi cât mai mulți, cât mai curând posibil”, este comunicatul oficial transmis de Palatul Kensington.

Pentru că va avea nevoie de o perioadă de recuperare, Kate Middleton și-a anulat toate călătoriile în străinătate, organizate pentru luna februarie 2024. Prințesa trebuia să călătorească și în Italia, în luna martie.

Citește și: Regulile de bază pe care le respectă Kate Middleton pentru a avea un ten de porțelan. Ce face zilnic Prințesa de Wales

Ultima apariție publică a fost de Crăciun

Prințesa Kate a avut ultima apariție publică de Crăciun, când s-a alăturat membrilor familiei regale pentru plimbarea anuală spre biserică. Atunci, ea a mers împreună cu prințul William și cei trei copii ai lor, prințul George, 10 ani, prințesa Charlotte, 8 ani, și prințul Louis, 5 ani, la biserica Sfânta Maria Magdalena din Norfolk.

Sursa foto: profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân