Regulile de bază pe care le respectă Kate Middleton pentru a avea un ten de porțelan. Ce face zilnic Prințesa de Wales

Soția Prințului William arată impecabil de fiecare dată când apare în public. Deși a trecut de 40 de ani, multe femei o invidiază!
  • Publicat:
Regulile de bază pe care le respectă Kate Middleton pentru a avea un ten de porțelan. Ce face zilnic Prințesa de Wales
Kate Middleton are un ten impecabil la 41 de ani/ sursa foto: profimedia

Kate Middleton este considerată una dintre cele mai frumoase și elegante femei din Marea Britanie. Soția Prințului Willim a știut întotdeauna cum să-și îngrijească tenul, pentru a avea apariții spectaculoase. De altfel, Prințesa de Wales este extrem de atentă la ce mănâncă zilnic. 

Secretele lui Kate Middleton pentru un ten de porțelan

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, continuă să se mențină într-o formă fizică demnă de invidiat, motiv pentru care este invidiată de multe femei. Atunci când apare la evenimente publice, Prințesa de Wales uimește cu tenul impecabil pe care îl afișează, iar mulți se întreabă care este secretul. Ei bine, dacă vă așteptați ca ea să folosească produse scumpe, v-ați înșelat!

Kate Middleton pare că întinerește pe zi ce trece, conform specialiștilor. Diane Ackers, expert în frumusețe pentru Doctors Formula Cosmeceuticals, a explicat că Prințesa folosește produse obișnuite pentru îngrijirea tenului. Se pare că aceasta folosește zilnic produse care conţin acizi.

Aplică pe ten produse care conțin acizi

„La 40 de ani ai zice, mai degrabă că are 30. Exfoliantele și prudusele de iluminare a pielii, cum ar fi vitamina C, retinol și acidul hialuronic, sunt alegerea ideală pentru a oferi strălucire şi un efect de netezire al pielii.”

„Acidul glicolic este marele netezitor al pielii, deoarece ajută la eliminarea celulelor moarte de la suprafață, dar ajută și la păstrarea hidratării, sau retinolul resurfacing, care ajută procesul natural de anti-îmbătrânire al pielii, oferind astfel, un aspect proaspăt și luminos al feței.

Nu în ultimul rând, în rutina lui Kate există probabil o sursă de colagen. Până la 40 de ani, hidratarea, remodelarea și liftingul pielii, nivelurile de colagen și elastină au tedinţa să scadă rapid. Astfel, este esenţială utilizarea unei creme hidratante zilnice care ajută la mărirea volumului și stimulează nivelul de hidratare”, a mai adăugat Diane Ackers, pentru express.co.uk.

Citește și: Kate Middleton, accesoriul de 5 dolari la care nu renunţă în întâlnirile pe Zoom GALERIE FOTO

În ziua nunții cu Prinţul William, Kate Middleton ar fi folosit Oxygen Face Normalising, o cremă care conține 2% oxigen activ, încetinește producția de sebum și purifică pielea în profunzime. Totodată, make-up artistul care a machiat-o pe Kate la nuntă, i-a recomandat să folosească laveta cosmetică, pentru a-și exfolia tenul.

Vitamina C, folosită regulat de Prințesa de Wales

Mai mult de atât, specialiștii sunt de părere că soția lui William folosește și Vitamina C, o substanță benefică pentru organism, care stimulează elasticitatea pielii, reface rănile și previne apariția ridurilor și a coșurilor.

„Pielea lui Kate arată bine pentru că folosește un ser pe bază de vitamina C. Ducesa de Cambrige a mărturisit că folosește de mai multi ani remediul, chiar și un ulei extras din măceșe (bogat în vitamina C). Bineînțeles că o mai ajută și stilul echilibrat de viață”, a completat și Abbi Ingram, specialist la Blush + Blow.

Citește și: Regulile stricte pe care Kate Middleton a fost obligată să le respecte de fiecare dată când a născut

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân