Kate Middleton, accesoriul de 5 dolari la care nu renunţă în întâlnirile pe Zoom GALERIE FOTO

Kate Middleton este apreciată pentru apariţiile sale, dar mai ales pentru că de multe ori optează pentru ţinute accesibile.
  • Publicat:
Kate Middleton, accesoriul de 5 dolari la care nu renunţă în întâlnirile pe Zoom GALERIE FOTO
FOTO: Hepta / Kate Middleton, accesoriul de 5 dolari la care nu renunţă în întâlnirile pe Zoom

De cele mai multe ori, ţinutele Ducesei de Cambridge necesită foarte mult spaţiu şi spunem asta pentru că cele mai bune apariţii ale sale implică pălării voluminoase, imprimeuri florale sau chiar pene, toate acestea acaparând atenţia fotografilor.

În perioada carantinei, era digitală şi-a făcut simţită prezenţa şi la Casa Regală şi, chiar dacă cele mai importante întâlniri ale Ducilor de Cambridge s-au ţinut în mediul online, Kate Middleton a arătat în continuare spectaculos.

Kate Middleton, deloc preteţioasă în privinţa accesoriilor

Prezentă într-o întâlnire online, soţia prinţului William a avut grijă ca apariţia ei să fie una fără cusur, mai ales că ţinuta ei a fost analizată prin fiecare pixel. Chiar dacă alegerile vestimentare sunt complet diferite faţă de ceea ce ne-am obişnuit să vedem însă, micile detalii fac diferenţa. Deşi a lăsat să se vadă cum lucrează de acasă, din propriul living, se pare că a decis în acelaşi timp să opteze pentru accesorii foarte accesibile.

Galerie foto

vezi galeria
4 foto

Cu ocazia Săptămânii Voluntariatului, Ducesa de Cambridge a ales să poarte o pereche de cercei de doar 5 dolari, foarte discreţi, simpli şi de bun gust. Nu este prima oară când soţia prinţului William poartă piese vestimentare sau accesorii accesibile, chiar dacă ne-a obişnuit cu apariţii în ţinute create de nume celebre din industria modei.

Bineînţeles, cerceii au venit în completarea unei ţinute extrem de simple. Soţia Prinţului William a ales să poarte o bluză albă tip cămaşă cu un model perforat, de la brandul britanic M.I.H Jeans, brand pe care îl favorizează atunci când vine vorba de alegerea jeanşilor în special.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: