Cea mai FIT mămică! Cum arată după două sarcini

Sarah Stage are o siluetă de invidiat după cele două sarcini. Mai mult, tânăra a stârnit controverse pentru abdomenul plat.
  • Publicat:
Cea mai FIT mămică! Cum arată după două sarcini
FOTO: Instagram / Cea mai fit mămică. Cum arată după două sarcini

Sarah Stage a făcut furori în urmă cu câţiva ani atunci când şi-a etalat cele două sarcini, iar asta pentru că tânăra în vârstă de 36 de ani avea un abdomen aproape plat şi bine lucrat chiar şi în acea perioadă în care, după cum bine ştim, multe dintre femei iau câteva kilograme în plus, destul de evidente. În anul 2017, tânăra a adus pe lume cel de-al doilea copil, iar după cele două sarcini, deşi nu există deloc diferenţe, Sarah Stage a reuşit să menţină o siluetă de invidiat care nici nu lasă să se vadă că a trecut prin cele două experienţe.

În perioada sarcinii, tânăra obişnuia să se antreneze, motiv pentru care mulţi dintre fanii de pe Instagram au început să o critice pentru că pune viaţa bebeluşului în pericol. La acea vreme, modelul a explicat pe reţelele de socializare că medicii i-au sugerat că se poate antrena în acea perioadă, câtă vreme execută exerciţii adecvate.

Galerie foto

vezi galeria
6 foto

”Mi-aş dori ca oamenii să nu mai judece atât de mult, mai ales atunci când nu mă cunosc”, a spus Stage. ”Ca femei, cred că ar trebui să fim unite şi să ne încurajăm una pe cealaltă. Nu să ne doborâm una pe alta”, a continuat modelul. ”Mi-am consultat antrenorul personal şi medicul pentru a mă asigura că este okay să continui (n.r.- antrenamentele), iar ei mi-au spus doar să micşorez greutăţile. Dacă îţi asculţi corpul, îţi va spune dacă este prea greu”, a adăugat tânăra.

Sarah Stage: dietă şi sport

Sarah Stage are o înălţime de 173cm şi 57 de kilograme. Fiind model şi mamă, tânăra în vârstă de 36 de ani se antrenează zilnic, fără niciun fel de scuză, de la exerciţii cu greutăţi, atunci când merge la sală, până la clasicele antrenamente pe care le face acasă, cu accesoriile pe care le deţine, precum gantere de mici dimensiuni, saltea şi benzi elastice. Modelul recunoaşte că este destul de dificil să se antreneze fiind mamă a doi copii, însă cu toate astea reuşeşte să-şi împartă timpul între familie şi pasiunile ei.

În privinţa dietei, preferă să aibă trei mese mici şi două gustări sănătoase.

  • Mic dejun: la micul dejun mănâncă scrambled eggs, fructe şi o felie de pâine
  • Prânz: la prânz optează pentru o salată cu frunze verzi, de preferat spanac, roşii, migdale, o umătate de avocado, castravete, piept de pui şi oţet balsamic
  • Cină: pentru cină alege să mănânce piept de pui cu sparanghel şi orez brun

De asemenea, modelul sugerează să bem cât mai multă apă, deoarece astfel stăm departe de micile pofte pentru mâncarea nesănătoasă şi reuşim să menţinem un plan alimentar sănătos.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Boala de reflux gastroesofagian: ce presupune diagnosticul?