galerie

Cum arată cea mai FIT mămică, după două sarcini


  • Sarah Stage a făcut furori în urmă cu câţiva ani atunci când şi-a etalat cele două sarcini, iar asta pentru că tânăra în vârstă de 36 de ani avea un abdomen aproape plat şi bine lucrat chiar şi în acea perioadă în care, după cum bine ştim, multe dintre femei iau câteva kilograme în plus, destul de evidente.
  •  În anul 2017, tânăra a adus pe lume cel de-al doilea copil, iar după cele două sarcini, deşi nu există deloc diferenţe, Sarah Stage a reuşit să menţină o siluetă de invidiat care nici nu lasă să se vadă că a trecut prin cele două experienţe.
  • În perioada sarcinii, tânăra obişnuia să se antreneze, motiv pentru care mulţi dintre fanii de pe Instagram au început să o critice pentru că pune viaţa bebeluşului în pericol.
  • La acea vreme, modelul a explicat pe reţelele de socializare că medicii i-au sugerat că se poate antrena în acea perioadă, câtă vreme execută exerciţii adecvate.
  • „Mi-aş dori ca oamenii să nu mai judece atât de mult, mai ales atunci când nu mă cunosc”, a spus Stage.
  • ”Ca femei, cred că ar trebui să fim unite şi să ne încurajăm una pe cealaltă. Nu să ne doborâm una pe alta”, a continuat modelul.
Sarah Stage a făcut furori în urmă cu câţiva ani atunci când şi-a etalat cele două sarcini, iar asta pentru că tânăra în vârstă de 36 de ani avea un abdomen aproape plat şi bine lucrat chiar şi în acea perioadă în care, după cum bine ştim, multe dintre femei iau câteva kilograme în plus, destul de evidente.
1/1