Lili Sandu, însărcinată în 8 luni. Cum arată în costum de baie

Lili Sandu se bucură de fiecare schimbare pe care sarcina o aduce corpului ei.
  • Publicat:
Lili Sandu, însărcinată în 8 luni. Cum arată în costum de baie
FOTO: Instagram / Lili Sandu, însărcinată în 8 luni. Cum arată în costum de baie

Lili Sandu este însărcinată în 8 luni şi urmează să devină mamă pentru prima oară. Ea şi Silviu Ţolu, în vârstă de 28 de ani, vor deveni părinţi de băiat. Vedeta în vârstă de 40 de ani radiază de fericire şi se bucură de schimbările care apar în corpul ei. Nu se teme să-şi etaleze cu mândrie rotunjimile maternităţii, motiv pentru care a decis că este momentul să se bucure de zilele însorite şi să îmbrace costumul de baie, pe plajele din Constanţa.

Nu este prima oară când, însărcinată fiind, trece proba costumului de baie. În urmă cu o lună, Lili Sandu le-a arătat fanilor de pe reţelele de socializare cât de mult s-a rotunjit, iar în filmuleţ vedeta poartă un costum de baie.

„Este, de departe, cea mai bună versiune a corpului meu. Ador modul în care fizicul meu se schimbă pe zi de trece, doar pentru a deveni cel mai sigur loc pentru bebeluş. Nu mai există aşteptări nerealiste, create de ”social media”, despre cum ar trebui să arate perfecţiunea. Pentru mine, aceasta e cea mai mare realizare a mea”, a scris Lili Sandu în dreptul imaginilor.

Galerie foto

vezi galeria
6 foto

Lili Sandu, despre kilogramele în plus

Însărcinată în 33 de săptămâni, Lili Sandu nu ezită să vorbească despre kilogramele acumulate pe timpul sarcinii.

„El: Iubito, eşti aşa frumoasă dimineaţa. Eu, în gând: ”Aha, 18 kg, plus mega retenţie de apă, dar jur că nu ştiu cum s-a întâmplat să se pună toate pe mine. Ce ziceai iubitule?”, a scris Lili în dreptul cele mai noi imagini de pe Instagram.

Recent, vedeta a fost şi la ecograf şi a împărtăşit emoţiile reîntâlnirii cu bebeluşul: „Unul dintre momentele care mă fac atât de fericită… Mi se face tare dor de bebe şi parcă simt că trece o veşnicie până ajung să fac o ecografie. Mă mulţumesc să-l văd pe un ecran, să ştiu că este bine şi să-i aud bătăile inimioarei până voi ajunge să-l ţin in braţe, să-l pup, să-l miros, să-l alint, să-i cânt, să-l iubesc necondiţionat aşa cum nu mă credeam capabilă, să fiu Mamă”.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: