Pink, secretul căsniciei de 14 ani. ”În copilărie, nu învăţăm cum să avem relaţii. Nu ştim cum să ne iubim”

Pink a dezvăluit recent secretul pentru un mariaj longeviv.
Pink, secretul căsniciei de 14 ani. ”În copilărie, nu învăţăm cum să avem relaţii. Nu ştim cum să ne iubim”

La o primă vedere pe reţelele de socializare, dar şi la apariţiile de pe covorul roşu, Pink pare să aibă o familie fericită. Cântăreaţa în vârstă de 40 de ani se bucură de o căsnicie armonioasă şi de lungă durată alături de soţul ei, Carey Hart, în vârstă de 44 de ani, care este campion de motocross.

Artista a dezvăluit care este secretul longevităţii căsniciei sale, mai ales că ea a fost cea care şi-a cerut soţul în căsătorie, după 4 ani de când l-a cunoscut. Bineînţeles, ca-n orice relaţie au existat momente de cumpănă, suişuri şi coborâşuri, mai ales că nu întotdeauna relaţia a fost roz. Cei doi s-au cunoscut în 2001, când artista mărturiseşte că a fost dragoste la prima de vedere. În anul 2005, Pink a decis să-şi ceară partenerul în căsătorie, iar un an mai târziu a avut loc nunta, în Costa Rica.

Secretul pentru o căsnicie de durată

Celebrul cuplu a anunţat în anul 2008 că urmează să meargă pe drumuri separate. Deşi s-au distanţat, nu au divorţat, iar un an mai târziu au decis să-şi reînnoiască jurămintele de căsătorie. Cei doi au acum împreună doi copii, o fetiţă în vârstă de 9 ani pe nume Willow şi un băiat în vârstă de  4 ani pe nume Jameson care a fost diagnosticat în luna martie cu noul coronavirus. Ca relaţia lor să reziste, încă de la început cuplul a făcut numeroase eforturi, iar pe listă se încadrează şi vizitele la un terapeut. Informaţia a fost dată publicităţii chiar de artistă, care a făcut o transmisie live pe o reţea socială în prezenţa medicului, Vanessa Inn.

”Dacă Vanessa nu ar fi fost lângă noi, în cei 18 ani, noi nu am mai fi probabil împreună”, a explicat, onestă, Pink. ”Asta pentru că, în copilărie, nu învăţăm cum să avem relaţii, cum să ne înţelegem cu oamenii. Nu ştim cum să ne iubim, nu ştim cum să ne înţelegem, nu ştiu cum să comunicăm. În momentele dificile, terapeutul intervine şi oferă cheia înţelegerii mutuale”, a adăugat diva.

 

Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Mihaela Sebeni: mamografia, o investigație de o importanță covârșitoare de peste 120 de ani