Katy Perry, dezvăluiri şocante în timpul sarcinii: ”A fost atât de important să fiu rănită ca să mă regăsesc”

Katy Perry a vorbit despre relaţia cu Orlando Bloom, despre valurile de depresie şi despre pandemie.
  • Publicat:
Katy Perry, dezvăluiri şocante în timpul sarcinii: ”A fost atât de important să fiu rănită ca să mă regăsesc”

Katy Perry, cântăreaţa în vârstă de 35 de ani care aşteaptă un copil împreună cu actorul Orlando Bloom, în vârstă de 43 de ani, a mărturisit că a avut parte de momente dificile atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională.

Într-un interviu pentru SiriusXM CBC, artista a povestit că ”Am trecut prin atât de multe că pur şi simplu m-a rupt pe jumătate. Mă despărţisem de iubitul meu, care acum este tatăl copilului meu”. În martie 2017, cei doi s-au despărţit, dar separarea nu a durat prea mult, formând din nou un cuplu câteva luni mai târziu. În anul 2019, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, actorul a cerut-o în căsătorie chiar în faţa întregii familii a artistei, cu un inel de 5 milioane de dolari. Cuplul a anunţat că urmează să devină părinţi de fată cu ajutorul noului ei videoclip Never Worn White. Artista susţine că recunoştinţa şi credinţa ei au ajutat-o să ajungă într-un loc mai bun după ani de zile în care s-a luptat cu problemele de sănătate mentală, deoarece după despărţirea de Orlando Bloom s-a gândit la sinucidere.

Galerie foto

vezi galeria
4 foto

Katy Perry, despre sănătatea mentală

”A fost atât de important pentru mine să fiu rănită ca să mă regăsesc într-un mod diferit şi să fiu mai dimensională, nu doar să-mi trăiesc viaţa ca un star pop. Recunoştinţa este probabil cea care mi-a salvat viaţa, pentru că dacă nu aş fi descoperit-o, probabil m-aş fi inecat în propria durere”, a povestit cântăreaţa.

Artista de origine californiană a dezvăluit că acum ese mult mai bine după ce ani de zile s-a confruntat cu probleme de sănătate mentală.

”Speranţa a fost întotdeauna o opţiune pentru mine, pentru că relaţia mea cu Dumnezeu este mai presus. Bineînţeles, eu sunt cea care-şi controlează destinul”, a spus artista în urma interviului.

Katy Perry şi Orlando Bloom au fost surprinşi prima oară flirtând în luna ianuarie a anului 2015, la Premiile Globului de Aur, iar câteva luni mai târziu, în mai, au fost văzuţi împreună în public la Festivalul de Film de la Cannes. Katty Perry a fost căsătorită înainte cu actorul şi comediantul britanic Russell Brand, în vârstă de 45 de ani, iar în decembrie 2011 cuplul a anunţat divorţul după doar 14 luni de mariaj. La rândul lui, Orlando Bloom a fost căsătorit cu modelul australian Miranda Kerr, în vârstă de 37 de ani, din iulie 2010 până la jumătatea anului 2013. Cei doi au împreună un băiat, Flynn, în vârstă de nouă ani.

Katy Perry a mărturisit că s-a lovit de ”valuri de depresie” mai ales în perioada pandemiei.

”Uneori nici nu ştiu ce este mai greu de evitat, virusul în sine sau valurile de depresie care vin odată cu noua normalitate”, a spus starul pop pe Twitter.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Protecția solară pe înțelesul tuturor