Angela Rusu, dieta cu care a slăbit 26 de kilograme, în doi ani

Cum arată Angela Rusu după ce a slăbit 26 de kilograme.
  • Publicat:
Angela Rusu, dieta cu care a slăbit 26 de kilograme, în doi ani

Angela Rusu a reuşit să slăbească 26 de kilograme în doi ani cu ajutorul unei diete personalizate. Solista de folclor a apelat la sprijinul unui medic, iar în urma unui consult de specialitate şi a unor analize amănunţite specialistul i-a recomandat un plan alimentar. Cântăreaţa are acum 67 de kilograme şi mai vrea să slăbească încă şase.

În ultimii doi ani, Angela Rusu a luptat pentru o siluetă cu 26 de kilograme în minus. Artista a povestit pentru publicaţia Click! cum a reuşit să scape de kilogramele în plus fără să apeleze la operaţia de micşorare a stomacului.

Ce presupune dieta Angelei Rusu?

Galerie foto

vezi galeria
5 foto

„Am început dieta în iulie 2018, la puţin timp după ce mi-am serbat ziua de naştere. Aveam 92 de kg la înălţimea de 1,70 m şi nu mă mai simţeam deloc bine, nu mai puteam să dorm, eram toată umflată, mă durea coloana. În plus, nu mă mai cuprindeau hainele, costumele populare, trebuia să mi le ajustez pe toate. M-am bucurat foarte mult că soţul meu mi-a fost un sprijin foarte mare. Deşi alţi bărbaţi ar fi comentat, Marius din contră, m-a susţinut şi m-a încurajat enorm. Am fost la nutriţionista Oana Munteanu din Oradea, care este recomandată datorită rezultatelor sale. Pe baza analizelor medicale, mi s-a făcut un program personalizat cu ce am voie să mănânc şi ce nu. Eu nu pot recomanda dieta mea altcuiva, pentru că altei persoane îi poate face rău. Această dietă se desfăşoară etapizat, are mai multe etape: de detoxifiere, de menţinere şi se bazează pe trei mese la distanţă de cinci ore între ele, fără gustări şi fără citrice. La fiecare masă am nevoie de proteină, iar dacă mănânc iaurt, în ziua respectivă nu mai am nevoie de alte lactate, ci la prânz carne de pui, iar seara peşte. Hidratarea este foarte importantă, iar eu beau 2 litri şi jumătate de apă plată zilnic. Nu mai am voie paste, cartofi. A devenit un stil de viaţă. E un pic mai greu după ce îţi reglezi metabolismul, apoi te obişnuieşti”, a spus Angela Rusu.

„Înainte mâncam de toate, în America când mergeam, nu îmi refuzam nimic. Am încercat dieta Dukan, toate pastilele din lume, dar dădeam greş şi mă îngrăşam iar. Vreau să mai dau jos încă 6 kg. Într-o lună vreau să ajung la cât mi-am propus”, a spus cu entuziasm Angela Rusu.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”