Minodora, transformare spectaculoasă, după ce s-a apucat de dietă. Artista cântărea 98 de kilograme

Află cum a reuşit Minodora să slăbească cu ajutorul dietei.
Minodora, transformare spectaculoasă, după ce s-a apucat de dietă. Artista cântărea 98 de kilograme

Minodora, în vârstă de 42 de ani, a trecut printr-o transformare absolut fabuloasă. Artista cântărea 98 de kilograme, iar în prezent arată ca la 17 ani. Nu este prima oară când cântăreaţa trece printr-o astfel de schimbare, doar că într-o perioadă pierduse lupta cu kilogramele în plus.

Minodora a postat pe Facebook poze din ambele etape, dar şi un mesaj: ”Dragele mele doamne, m-aţi întrebat în comentariile voastre, chiar şi în privat, cum am reuşit să slăbesc. O să vă spun povestea pe scurt! În Ianuarie 2017, mi-am făcut operaţie la stomac, de micşorare a stomacului. Am reuşit să slăbesc cu ajutorul operaţiei, în jur de 20 de kg, după care mâncând puţin, pentru că nu poţi datorita operaţiei, însă, foarte foarte des, am început să mă îngraş, vreo 8 kilograme. Nu mi-a convenit deloc! De anul trecut, am trecut la dietă. Vă arăt şi nişte poze de anul trecut, din cadrul emisiuni ”La Măruţă”, era 14 Februarie de Ziua Îndrăgostiţilor!”.

Galerie foto

vezi galeria
6 foto

Minodora şi lupta kilogramelor în plus

Artista a mărturisit că s-a confruntat cu kilogramele în plus şi pentru că este o mare pofticioasă.

”Mâncam prin benzinării, luam anticoncepţionale, m-am îngrăşat de la ele vreo 15 kg, plus vreo 20, de la mâncare. M-am complăcut ani de zile. Sunt mâncăcioasă, pofticioasă, gătesc, am avut şi 98 de kilograme, cel mai mult. Dar nu am fost niciodată vreo slăbuţă, am fost un pic mai robustă”, spunea ea, la Antena 1.

În anul 2014, solista a avut nevoie şi de o operaţie de liposucţie pentru a scăpa de surplusul de piele de pe abdomen, după ce slăbise 23 de kilograme cu dietă şi sport. Între timp s-a îngrăşat din nou, aşa că a apelat la o operaţie de micşorare a stomacului.

„Întotdeauna am fost capricioasă şi am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuia să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri şi nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat şi peste 2 ore îmi este iar foame. Vă mai spun că nu mănânc prăjit nimic, decât la cuptor, pe grătar sau fiert! Nu mănânc gras deloc, nu mănânc paste, orez sau cartofi, fără dulciuri după ora 19.00 seara, iar la ora 20.00 dorm, ca să nu mi se mai facă foame. Foarte important este să vă păstraţi orele de mâncare”, a mai menţionat Minodora, pe Facebook.

 

Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Sorina Fredholm, antreprenor de wellness: Trucuri pentru preparate vegane gustoase