Katy Perry şi Orlando Bloom au dezvăluit sexul bebeluşului

Katy Perry şi Orlando Bloom au împărtăşit veştile cu fanii pe reţelele de socializare. Cei doi au aflat sexul bebeluşului.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Katy Perry şi Orlando Bloom au dezvăluit sexul bebeluşului
FOTO: shutterstock / Katy Perry şi Orlando Bloom au dezvăluit sexul bebeluşului

În ciuda faptului că şi-au amânat nunta din cauza pandemiei de coronavirus, Katy Perry şi Orlando Bloom încă au numeroase motive să sărbătorească, mai ales că aşteaptă primul lor copil împreună.

Vineri, cuplul, logodiţi încă din 2019, a împărtăşit alături de fani veşti minunate în privinţa sarcinii- sexul bebeluşului. Artista a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu viitorul tătic, Orlando Bloom, care apare cu faţa acoperită de crema roz a torturlui.

”Este fata”, a scris cântăreaţa în dreptul fotografiei, mesajul fiind urmat de câteva emoji cu inimioare roz. Postarea a primit milioane de aprecieri şi mii de comentari, atât de la alte celebrităţi cu care cei doi leagă prietenii, precum designerul Jeremy Scott, care susţine că abia aşteaptă ”să o îmbrace”, dar şi Oprah Winfrey, Misha Nanoo şi Zoe Saldana, cât şi mesaje de la fanii din întreaga lume.

Katy Perry şi Orlando Bloom au anunţat în urmă cu câteva săptămâni că vor deveni părinţi, artista dezvăluind că a fost cel mai greu lucru pe care l-a putut face, să ţină sarcina ascunsă. Vestea a venit în urma lansării unui videoclip în care burtica de gravidă este deja proeminentă şi, mai mult, apare purtând o rochie albă, ca de mireasă, anunţând astfel şi viitoarea nuntă.

Dacă în cazul lui Katy Perry va fi primul ei copil, pentru Orlando Bloom situaţia e diferită. Actorul mai are un băiat în vârstă de nouă ani, Flynn, din mariajul cu supermodelul Miranda Kerr.

Aflarea sexului bebeluşului a venit ca o mare surpriză pentru Katy Perry care în ultimele luni a avut parte de câteva momente neplăcute. Nu numai că ea şi viitorul ei soţ au fost nevoiţi să schimbe data nunţii din cauza situaţiei actuale cu coronavirus, dar în luna martie artista a anunţat moartea bunicii sale, care avea 99 de ani. Cântăreaţa i-a adus un omagiu printr-o postare celei cu care avea o legătură extrem de puternică, pe care a descris-o ca fiind ”o luptătoare”, spunând că a supravieţuit Marii Depresii în timp ce creştea trei copii şi lucra ca şi croitoreasă.

”Întotdeauna a fost autentică, amuzantă şi înconjurată de toate acele lucruri drăguţe şi confortabile la care te aştepţi când te gândeşti la o bunică”, a scris Katy Perry.

După ce le-a împărtăşit fanilor o serie de fotografii altăuri de bunica ea, artista a reflectat asupra copilăriei sale alături de Ann.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”