Andreea Marin, la spital: „M-au sunat ai mei să verifice, cu inima cât un purice, dacă sunt încă în viață”

  • Publicat:
Andreea Marin, la spital: „M-au sunat ai mei să verifice, cu inima cât un purice, dacă sunt încă în viață”

Andreea Marin a ajuns zilele trecute de urgență la spital, unde a suferit o intervenție chirurgicală. Vedeta TV se simte bine, procedura medicală a fost un succes, dar nu a precizat despre ce este vorba. 

„Poate o să vi se pară ciudat că pun poza asta frumoasă, în care am o stare bună, zâmbet și un strop de strălucire, când voi vorbi mai jos despre ziua de ieri, în care am dormit lin pe un pat de spital, în timp ce medicul își făcea bine treaba, ca să-mi dea vești bune apoi.”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare. Vedeta a confirmat și cu această ocazie că are o fire optimistă și datorită acesteia a reușit de fiecare dată să treacă peste greutățile vieții.

„Nu vă alarmați, nu e cazul, sunt bine, azi e o zi de lumină – menționez asta cat se poate de limpede, că tot văzusem de curând știri sumbre avându-mă drept personaj central, de m-au sunat ai mei să verifice cu inima cât un purice dacă sunt încă în viață”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Ea a ținut să mulțumească medicilor care au avut grijă de ea: „Aceasta e o postare în care vreau doar să spun mulțumesc cu toată inima echipei medicale care a avut grijă de mine și ieri, când mă aflam în “casa” lor, și în alte ocazii în care îmi verificam sau reparam starea de sănătate, e-adevărat că eu caut pe cat posibil să nu afle o lume întreagă când pășesc pragul unui spital, doar când e ceva prețios de învățat dintr-o experiență trăită de mine ce știu că poate ajuta și alți oameni, vorbesc deschis despre asta”.

Andreea Marin a mai ajuns în spital din cauza epuizării

Într-un interviu recent, Andreea Marin a dezvăluit că viața ei nu a fost mereu roz. Vedeta a trecut prin momente dificile care au dus-o chiar în pragul epuizării.

Fosta prezentatoare TV a mărturisit că a avut numeroase momente în care s-a simțit epuizată și obosită, ajungând chiar și în spital din cauza epuizării. Cu toate acestea, toate sacrificiile și eforturile depuse au fost răsplătite. Andreea Marin a subliniat că lucrurile mari nu se realizează cu eforturi mici. În meseria pe care și-a ales-o, implicarea este totală.

FOTO: Instagram Andreea Marin

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân