Ce se întâmplă acum cu Brenda din Beverly Hills, după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 4. Mesajul sfâșietor transmis de Shannen Doherty

Shannen Doherty, actrița care a interpretat-o pe Brenda din Beverly Hills, se luptă cu cancerul din 2015.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ce se întâmplă acum cu Brenda din Beverly Hills, după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 4. Mesajul sfâșietor transmis de Shannen Doherty
Shannen Doherty nu vrea să moară/ sursa foto: instagram

Shannen Doherty, cunoscută drept și Brenda din Beverly Hills, trece prin momente cumplite. Vedeta se luptă cu cancerul e în stadiul 4. Actrița de 52 de ani a precizat, cu lacrimi în ochi, că nu „vrea să moară”. Iată mesajul său dureros! 

Brenda din Beverly Hills se luptă să supraviețuiască

În 2020, actriţa americană Shannen Doherty anunța că are din nou cu cancer, boală cu care a fost diagnosticată prima dată în 2015, cu cancer la sân. Din păcate, Brenda din Beverly Hill este în stadiul 4 al bolii, având metastaze și la nivel cerebral. A suferit mai multe operații și a urmat tratamente de chimioterapie și radioterapie, dar boala a avansat destul de rapid.

Recent, într-un interviu, vedeta a dezvăluit că luptă pentru viața ei, afirmând că nu vrea să își încheie existența pe acest pământ. De când a fost diagnosticată cu această boală cumplită, Shannen Doherty nu și-a pierdut speranța și a fost optimistă.

Actrița nu vrea să moară

„Nu vreau să mor. Nu am terminat cu viața. Nu am terminat cu iubirea… Pur și simplu nu sunt pregătită, nu am terminat. Primesc în continuare tratament. Nu am terminat cu crearea. Nu am terminat cu speranța de a schimba lucrurile în bine. Nu am terminat, pur și simplu nu am terminat”, a declarat actrița Shannen Doherty, pentru revista People.

Citește și: 13 vedete care s-au vindecat de cancer. Monica Pop: „M-am tratat numai în România, exclusiv”

A încercat din răsputeri să scape de cancer

În ultimii ani, Shannen Doherty a fost nevoită să ia pastile și să facă chimioterapie și radioterapie. Prima dată a reușit să scape de cancerul la sân, dar actrița de 52 de ani a aflat în 2020 că boala cruntă a revenit, de data aceasta mult mai agresivă. Cu toate acestea, ea continuă să lupte cu cancerul.

Am cancer mamar în stadiul IV (metastază). Din acest motiv sunt aici. Boala a revenit. E cumplit. Sunt extrem de speriată… Cu siguranţă am zile în care mă întreb: «De ce eu?». Apoi îmi spun: «De ce nu eu? Cine altcineva? Cine altcineva în afară de mine ar merita aşa ceva?». Niciunul dintre noi nu merită. Prima mea reacţie este întotdeauna aceea de îngrijorare, căci nu ştiu cum să le dau vestea mamei şi soţului meu”, mărturisea aceasta.

Sursa: People.com
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân