ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE, EDIȚIE SPECIALĂ de 1 DECEMBRIE! OZANA BARABANCEA: „Dorul de țară m-a întors acasă!”

Vineri, 1 Decembrie, în zi de mare sărbătoare națională, jurnalistul Adrian Artene a ales să o aducă în studioul de podcast „Altceva" pe inegalabila Ozana Barabancea. Așadar, pe 1 Decembrie, de la ora 13:00, ești invitat să cunoști povestea unui român pe care dorul de țară l-a întors acasă.
  • Publicat:
ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE, EDIȚIE SPECIALĂ de 1 DECEMBRIE! OZANA BARABANCEA: „Dorul de țară m-a întors acasă!

„Bine v-am regăsit la Altceva. Este o ediție specială de 1 Decembrie. A fi român este un motiv de mândrie, nicidecum un blestem. 105 ani au trecut de la Marea Unire atunci când, pe 1 Decembrie 1918, Soarele a răsărit de la Alba Iulia. Astăzi, Soarele răsare de aici din platou și din inimile celor care nu se rușinează niciodată că sunt români. Invitata mea este o artistă pentru care România este o icoană. Bine ați venit doamna Ozana Barabancea”



Față în față cu Adrian Artene, artista și-a amintit de perioada în care a „simțit umilința” de a trăi într-o țară străină, a povestit despre cum s-a vindecat prin Rugăciune, dar și care a fost patima care, pentru o perioadă, a ținut-o departe de biserică. Ozana Barabancea și-a deschis sufletul, și a adus aminte în discuția „Altceva cu Adrian Artene” despre bunica ei care i-a îndreptat pașii către credință, despre tatăl ei care a refuzat să emigreze în SUA, despre întâlnirile care i-au schimbat viața, dar și despre ce se întâmplă în culisele show-ului „Te cunosc de Undeva”.

 

Ozana Barabancea este profesoară de canto și solistă română de jazz, personalitate TV și membră a juriului show-ului de televiziune „Te cunosc de undeva!”, difuzat de Antena 1. Este o artistă ce abordează genuri diverse, având însă un punct comun: muzica. Într-un dialog special, o veți descoperi pe Ozana Barabancea… altfel. O iubitoare desăvârșită de țară, o fire pasionată de tot ce face, o artistă care „a crescut în curtea bisericii” și care-l poartă permanent în suflet pe Dumnezeu.

EPISODUL COMPLET:

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân