Jessica Simpson a marcat 6 ani de când a renunțat complet la alcool: „Nu mă mai iubeam. Nu îmi respectam propria putere”

  • Publicat:
Jessica Simpson a marcat 6 ani de când a renunțat complet la alcool: „Nu mă mai iubeam. Nu îmi respectam propria putere”
Sursa foto: ProfiMedia

Jessica Simpson (43 ani) a aniversat 6 ani de când a stopat consumul de alcool. În acest sens, a ales să împărtășească cu urmăritorii săi de pe Instagram un story emoționant. Iată despre ce este vorba!

Ce a împărtășit Jessica Simpson cu fanii săi

“Această persoană din dimineața zilei de 1 noiembrie 2017 este o versiune a mea de nerecunoscut. Aveam atât de multă descoperire de sine de deblocat și de explorat”, a scris actrița în descrierea postării.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Jessica Simpson nu s-a temut niciodată să recunoască problema cu care se confruntă: alcoolul. Într-un interviu, aceasta a mărturisit: „Băutura nu era problema. Eu eram. Nu mă mai iubeam. Nu îmi respectăm propria putere”

Pe lângă postarea inițială, Jessica a ales să posteze și pe imagine cu fiica sa din prezent. În descrierea postării, actrița a adăugat: “Alege să fii amabil astăzi, pentru că niciodată nu știi câtă  nevoie ar putea avea cineva de asta”

Mai mult de atât, în cartea sa ‘Open Book’, Jessica Simpson recunoaște cât de afectată a fost viață ei de familie din cauza consumului de alcool. De pildă, a existat un moment în care a băut atât de mult, încât nu și-a mai putut pregăti copiii pentru o petrecere de Halloween.

„Îmi era rușine să recunosc că nu știu cine i-a îmbrăcat în costume în acea seară. A doua zi am dormit până târziu. Îmi era teamă să îi văd, îmi era teamă că am eșuat.”

Astfel, Jessica a concluzionat: „Trebuie să mă opresc. Ceva trebuie să se termine. Și dacă alcoolul face asta și agravează lucrurile, atunci renunț complet”

Citește și: Jessica Simpson a descoperit secretul fericirii: timpul pentru ea și familia ei

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân