Jessica Simpson a descoperit secretul fericirii: timpul pentru ea și familia ei

Jessica Simpson a menționat în cartea ei, Open Book, care este secretul fericirii și cum reușește să aibă mai mult timp pentru ea și familia ei.
  • Publicat:
Jessica Simpson a descoperit secretul fericirii: timpul pentru ea și familia ei
Jessica Simpson a descoperit secretul fericirii: timpul pentru ea și familia ei

Este cât se poate de clar că familia pentru Jessica Simpson este extrem de importantă, mai ales că o face fericită. Vedeta a menționat că până și sunetul râsetelor copiilor ei, care este unul contagios, îi schimbă complet starea. De asemenea, în cartea ei, Open Book, artista spune că atunci când râde împreună cu familia ei este o formă de terapie.

Jessica Simpson: care este secretul fericirii?

Jessica Simpson și soțul ei, Eric Johnson, au împreună trei copii, iar cu fiecare dintre ei creează mici tradiții. De exemplu, împreună cu fiixa ei Maxwell iubește să pregătească gustări din orez.

”Familia este totul pentru mine. Mai mult de atât, vreau să îi învăț (n.r.- pe copii) despre principii și valori și să-i țin în siguranță, dar să nu se teamă”, a scris vedeta în cartea ei.

Pe lângă timpul petrecut cu familia, artista nu ezită să-și ofere și timp pentru ea, lucru care a ajutat-o de cele mai multe ori să rămână creativă și calmă chiar și în cele mai haotice momente din viața ei. Atunci când se simte copleșită, se folosește de o foaie și un pix și începe să scrie un jurnal. Acest obicei a apărut imediat după publicarea cărții, pentru că o ajută să-și exprime gândurile și să le facă față pe foaie.

”După o zi întreagă în care am avut grijă de toată lumea, asta mă ajută să-mi limpezesc mintea și să am o noapte liniștită”.

Așa cum am menționat, Jessica Simpson are grijă de corpul ei, mai ales că atunci când era copil s-a confruntat cu eczema. Nu se teme să testeze tratamente de îngrijire a pielii, mai ales că pe timpul pandemiei a încercat terapia cu lumină roșie, inclusiv pe scalp, stomac și sâni. Vedeta susține că are mai puține riduri la 40 de ani decât avea la 38.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân