Motivul pentru care Gwyneth Paltrow face baie în fiecare seară, de mai bine de 20 de ani

Gwyneth Paltrow ştie cel mai bine ce înseamnă să ai un ritual al tău pe care să-l respecţi cu tărie şi care să te ajute să te deconectezi.
  • Publicat:
Motivul pentru care Gwyneth Paltrow face baie în fiecare seară, de mai bine de 20 de ani
Motivul pentru care Gwyneth Paltrow face baie în fiecare seară, de mai bine de 20 de ani

Orice femeie îşi doreşte ca după o zi de muncă şi diverse activităţi să aibă parte de un moment al său în care să se relaxeze şi să se detaşeze de tot din jurul său. Gwyneth Paltrow ştie cel mai bine ce înseamnă să ai un ritual al tău pe care să-l respecţi cu tărie şi care să te ajute să te deconectezi, iar secretul său constă într-o simplă baie.

Cum se relaxează actrița Gwyneth Paltrow, de mai bine de 20 de ani

Actriţa, căsătorită cu Brad Falchuk şi cu doi copii din mariajul cu Chris Martin, a povestit pentru revista People care este ritualul său de relaxare, oferind până şi cel mai mic detaliu.

“Încă de la vârsta de 22, pe când filmam în Londra pentru producţia Emma, am început să fac baie în fiecare seară. M-am îndrăgostit de acest ritual– să aprinzi lumânări şi să bei un ceai sau un pahar de whiskey, depinde de ziua pe care ai avut-o”, a povestit actriţa.

Gwyneth Paltrow a explicat cum a ajuns să-şi facă timp pentru ea, reuşind să aibă parte de acest ritual în fiecare seară.

“Nu negociez. Pur şi simplu o fac în fiecare seară”, a spus Gwyneth. “Copiii mei sunt întotdeauna bineveniţi să stăm de vorbă dacă simt nevoia. Nu e ca şi când aş medita sau ceva de genul. Dar pur şi simplu am nevoie de acest timp şi mi-l ofer. Este singurul moment pe care mi-l ofer în fiecare zi, indiferent de ce se întâmplă”, a continuat actriţa.

Dacă stăm bine să ne gândim, oricare dintre noi ar putea încerca să adopte acest ritual în viaţa ei şi să-şi ofere câteva minute de răsfăţ.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”