Izolarea, un adevărat coşmar pentru Gwyneth Paltrow. Cum i-a afectat viaţa sexuală

Gwyneth Paltrow povesteşte că ea şi soţul ei nu au mai făcut sex de când sunt izolaţi, din cauza celor doi copii.
  • Publicat:
Izolarea, un adevărat coşmar pentru Gwyneth Paltrow. Cum i-a afectat viaţa sexuală
FOTO: shutterstock / Izolarea, un adevărat coşmar pentru Gwyneth Paltrow. Cum i-a afectat viaţa sexuală

Gwyneth Paltrow se află în izolare alături de soţul ei, Brad Falchuk, în vârstă de 49 de ani, dar şi cei doi copii Apple şi Moses, în vârstă de 15 ani, respectiv 13 ani din mariajul cu fostul soţ Chris Martin. Actriţa povesteşte că de când stă izolată în locuinţa din Los Angeles, California, viaţa ei sexuală a fost afectată, motiv pentru are a apelat la specialişti pentru a-şi salva relaţia.

Vedeta în vârstă de 47 de ani susţine că nu a mai avut parte de relaţii intime cu partenerul ei încă de când a început să lucreze de acasă, iar asta pentru că cei doi copii, Apple şi Moses, îi distrug intimitatea. Acest lucru se întâmplă de câteva săptămâni bune şi chiar menţionează că ”îi vine să se urce pe pereţi”. În acest sens, pentru a nu lăsa acest lucru să-i afecteze căsnicia cu Brad, actriţa a apelat la un psihiatru specializat în probleme de intimitate.

Gwyneth Paltrow povesteşte că încă de când ea şi soţul ei şi-au unit destinele, în 2018, nu au avut niciodată probleme în privinţa vieţii sexuale. De multe ori actriţa s-a lăudat că este satisfăcută în acest sens, până când epidemia de coronavirus le-a schimbat cumva stilul de viaţă.

”Stăm în casă 24/7 şi stresul a ajuns la un nivel inimaginabil. Trebuie să avem grijă de copii, să plimbăm câinii şi să ne ocupăm şi de afaceri. Iar când ne loveşte romantismul şi vrem să fim intimi: Poc! Se sparge ceva prin casă, sună telefonul sau vreunul dintre copii vrea ceva de mâncare şi ne apucăm să gătim!”, explică Brad specialistului.

După cele menţionate, expertul le-a sugerat să renunţe la pijamale, să încuie uşa dormitorului şi să folosească lenjeria intimă sexy, însă Brad susţine că el nu depăşeste atât de uşor stresul.

”Este simplu pentru Gwyneth, ea e puternică şi face faţă cu bine stresului… la mine însă nu e aşa de uşor”, explică soţul actriţei. ”Suntem norocoşi că avem o relaţie stabilă, dar e foarte greu să ai de a face cu doi adolescenţi hiperactivi, cu nişte câini nebuni şi cu parteneri de afaceri care nu înţeleg noţiunea de ”mai târziu” atunci când au de rezolvat o problemă”, a completat Gwyneth.

Printre recomandările specialistului, acesta a menţionat duşurile împreună, micul dejun la pat, masajul cu uleiuri aromate şi un pahar de vin roşu înainte de culcare, până revin la viaţa de dinainte.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan