Ce este „dieta Netflix”. Cum să slăbești stând pe canapea, în timp ce te uiți la TV

Dieta Netflix este o dietă în care nici nu e musai să te dai jos de pe canapea pentru că rezultatele vor începe să apară. Iată ce implică.
  • Publicat:
Ce este „dieta Netflix”. Cum să slăbești stând pe canapea, în timp ce te uiți la TV
Ce este „dieta Netflix”. Cum să slăbești stând pe canapea, în timp ce te uiți la TV

De cele mai multe ori, procesul de slăbire poate fi o reală provocare, mai ales că Internetul este plin de diete care promit rezultate uluitoare. Chiar și ideea de a ține o dietă ne poate pune în dificultate și, așa cum bine știm, mână-n mână cu dieta merge sportul, dar ce faci când ești o persoană sedentară, care totuși își dorește să scape de kilogramele în plus? Îți spunem noi: apelezi la dieta Netflix, o dietă în care nici nu e musai să te dai jos de pe canapea pentru că rezultatele vor începe să apară.

Trebuie să luăm în calcul faptul că fiecare metabolism este diferit, adică fiecare persoană arde caloriile diferit, dar constant. Cu ajutorul acestei diete, care presupune să bei un suc natural, poți arde mai multe calorii fără să te miști de pe canapea.

Nu este deloc dificil de ținut această dietă, dar mai ales de preparat acest suc din ingrediente naturale. Ai nevoie de:

  • 4 lingurițe de miere
  • 2 lingurițe de scorțișoară
  • 2 căni de apă

Mierea ajută la accelerarea metabolismului și susține procesul de slăbire. Pe lângă faptul că reduce pofta de mâncare este o sursă excelentă de energie și conține numeroși nutrienți. Mai mult, are proprietăți antiinflamatorii și susține sistemul imunitar.

La rândul ei, scorțișoara ajută la reglarea glicemiei și poate contribui la reducerea poftelor alimentare și a senzației de foame. Și ea are proprietăți antiinflamatorii și este excelentă pentru sistemul imunitar.

Cum să prepari sucul din Dieta Netflix

Se pune apa la fiert și apoi se lasă la răcit. Se adaugă peste miere și scorțișoară și se consumă jumătate înainte de culcare și jumătate dimineața, când te trezești, pe stomacul gol.

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân