Dieta ciudată a lui Marilyn Monroe | Alimentele pe care le consuma, în fiecare zi, cea mai faimoasă blondă din istorie

  • Publicat:
Dieta ciudată a lui Marilyn Monroe | Alimentele pe care le consuma, în fiecare zi, cea mai faimoasă blondă din istorie

Te-ai întrebat vreodată cum se mențineau femeile într-o formă atât de bună înainte să existe produse de detoxifiere, cele fără gluten și programe de antrenament direct de la îngerii Victoria’s Secret?

Marilyn Monroe ar putea să îți dea o idee despre asta. În ediția din septembrie 1952 a revistei Pageant, vedeta a dezvăluit lumii întregi dieta ei considerată de mulți extrem de ciudată, într-un articol care a fost intitulat „Cum mă mențin în formă”, scrie crfashionbook.com.

Citește câteva fragmente din interviu și, dacă te-ai săturat de semințe de chia și ore de fitness, poate merită să încerci și metodele celebrei blonde. 

Dieta lui Marilyn Monroe

„Mic dejun. Mi s-a spus că obiceiurile mele alimentare sunt absolut bizare, dar nu cred asta. Înainte să fac duș dimineața, încep să încălzesc o cană de lapte pe plita pe care o am în cameră la hotel. Când e fierbinte, sparg două ouă crude în lapte, le bat cu o furculiță și le beau în timp ce mă îmbrac. Completez acest lucru cu o pastilă de multivitamine și am dubii serioase că vreun doctor ar putea recomanda un mic dejun mai hrănitor pentru o fată ocupată și tot timpul pe grabă.

Cină. Cinele mele acasă sunt uimitor de simple. În fiecare seară opresc la magazinul din apropierea hotelului meu și iau o friptură, cotlete de miel sau ficat, pe care le pregătesc pe plita electrică din cameră. De obicei, mănânc patru sau cinci morcovi cruzi cu carnea mea și atât. Probabil că sunt parte iepure; nu mă plictisesc niciodată de morcovii cruzi.”

Antrenamentul lui Marilyn Monroe

„Exerciții. În fiecare dimineață, după ce îmi perii dinții, îmi spăl fața și scutur primul strat adânc de somn, mă întind pe podea lângă pat și încep primul meu exercițiu. Este o rutină simplă de tonifiere a bustului care constă în ridicarea unor greutăți de cinci kilograme dintr-o poziție cu brațele întinse până la un punct direct deasupra capului. Fac asta de 15 ori, încet. Repet exercițiul încă de 15 ori dintr-o poziție cu brațele deasupra capului. Apoi, cu brațele la un unghi de 45 de grade față de podea, mișc greutățile în cercuri până când obosesc. Nu număr ritmic cum fac oamenii exerciții la radio; nu aș putea suporta exercițiile dacă aș simți că trebuie să fiu disciplinată în privința lor.”

„Sincer, nu mi-am considerat niciodată propria figură atât de excepțională; până de curând, rar îi acordam vreo atenție. Preocuparea mea cea mai mare obișnuia să fie să am suficient de mâncare. Acum trebuie să mă îngrijorez că mănânc prea mult. Nu obișnuiam să mă complic cu exercițiile. Acum petrec cel puțin 10 minute în fiecare dimineață făcând exerciții cu greutăți mici. Mi-am dezvoltat propriile exerciții, pentru mușchii pe care vreau să-i mențin fermi și știu că sunt potrivite pentru mine pentru că simt că pun în mișcare mușchii potriviți în timpul exercițiilor.”

Sursă foto: Profimedia Images

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân