Uleiul care te scapă de vergeturi!

Atât femeile, cât şi bărbaţii pot avea aceste mici şi deprimante urme pe piele, care apar pe abdomen, fese, coapse, şolduri şi sâni. Pentru a elimina odată pentru totdeauna aceste urme inestetice de pe corp, masează zona afectată cu ulei de ...
Uleiul care te scapă de vergeturi!

Atât femeile, cât şi bărbaţii pot avea aceste mici şi deprimante urme pe piele, care apar pe abdomen, fese, coapse, şolduri şi sâni.

Deşi apare cel mai frecvent pe abdomen, în ultimele luni de sarcină, ele pot fi întâlnite şi la cei care slăbesc rapid şi pierd masă musculară.

În plus, dacă părinţii au avut vergeturi, s-ar putea să ai şi tu din cauza factorului genetic.

Pentru a elimina odată pentru totdeauna aceste urme inestetice de pe corp, masează zona afectată cu ulei de măsline, cel puţin de două ori pe zi.

Un exemplu în acest sens este o cunoscută vedetă de televiziune în SUA, Brooke Burke, care în timpul sarcinii a apelat la ulei de măsline pentru a elimina vergeturile:

„Mi-am masat de două ori pe zi şoldurile, abdomenul şi sânii cu ulei de măsline iar rezultatele au fost incredibile.

La doar câteva luni de la naştere, am avut un shooting în costum de baie iar corpul meu nu a arătat niciodată mai bine”, spune Brooke.

La fel de eficient se pare că este şi untul de shea, untul de cacao, uleiul de migdale sau orice ulei esenţial.

Sursa: „Puterile vindecătoare ale uleiului de măsline”, Cal Orey

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex