Rulouri aperitiv cu Jambon de Curcan Matache Măcelaru’, cremă de brânză și castraveți murați

Alături de Matache Măcelaru' îți propunem o rețetă simplă de rulouri aperitiv cu Jambon de Curcan, cremă de brânză și castraveți murați.
  • Publicat:
Rulouri aperitiv cu Jambon de Curcan Matache Măcelaru', cremă de brânză și castraveți murați
Rulouri aperitiv cu Jambon de Curcan Matache Măcelaru', cremă de brânză și castraveți murați

Organizezi o masă cu prietenii și nu știi cu ce să-i servești? Alături de Matache Măcelaru’ îți propunem o rețetă simplă de rulouri aperitiv cu Jambon de Curcan, cremă de brânză și castraveți murați. Pentru această rețetă este nevoie să folosești produsele feliate.

Rețetă rulouri aperitiv cu Jambon de Curcan, cremă de brânză și castraveți murați

Ingrediente:

  • 6 felii de Jambon de Curcan Matache Măcelaru’
  • 100g cremă de brânză (poți folosi cremă de brânză simplă sau cu verdeață, după preferințe)
  • 6 castraveți murați, tăiați pe jumătate pe lungime și curățați de semințe
  • Verdeață proaspătă (de exemplu, mărar sau pătrunjel), tocată
  • Sare și piper negru măcinat, după gust

Mod de preparare:

Întinde feliile de Jambon de Curcan Matache Măcelaru’ pe o suprafață plană. Într-un bol mic, amestecă crema de brânză cu verdeața tocată. Condimentează cu sare și piper după gust. Întinde uniform amestecul de cremă de brânză pe fiecare felie de Jambon de Curcan.

Așază câte o jumătate de castravete murat pe marginea fiecărei felii de Jambon de Curcan. Rulează fiecare felie de Jambon de Curcan Matache Măcelaru’ în jurul castraveților murați, astfel încât să obții rulouri cât mai strânse.

Taie fiecare rulou în bucăți de aproximativ 2-3 centimetri grosime. Fixează rulourile cu scobitori, dacă este necesar, pentru a le menține strânse.

Pune rulourile pe un platou de servire și refrigerază-le timp de cel puțin 30 de minute înainte de a le servi, pentru a se întări puțin și pentru a se combina aromele.

Servește rulourile aperitiv cu Jambon de Curcan Matache Măcelaru’, cremă de brânză și castraveți murați ca o gustare delicioasă și ușor de pregătit pentru petreceri sau orice alt eveniment. Sunt savuroase și vor fi cu siguranță un succes printre invitații tăi! Poftă bună!

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being