Motivul pentru care Denisa Tănase nu a devenit mamă până acum. Ce a declarat fosta solistă a trupei Bambi

Denisa Tănase este una dintre cele mai de succes femei de afaceri. Cu toate că este împlinită profesional, nu același lucru s-ar putea spune și despre viața personală.
  • Publicat:

Denisa Tănase este cunoscută publicului autohton de când concerta alături de sora sa, Raluca, în trupa Bambi. Denisa și-a făcut debutul în lumea showbiz-ului la vârsta de 12 ani, iar de atunci vedeta a încercat de mai multe ori să se reinventeze.

Denisa Tănase, afacere de succes

În prezent, Denisa Tănase este una dintre cele mai apreciate femei de afaceri din România. Vedeta deține un lanț de parfumuri, cu un total de 60 de magazine în țară și în străinătate.

În timp ce artista are parte de un succes neașteptat în afacerea sa, nici soțul ei nu este mai prejos! Partenerul de viață al Denisei Tănase este agent imobiliar în Dubai, acolo unde cei doi locuiesc în cea mai mare parte a timpului.

Cu toate că viața profesională este una cât se poate de împlinitoare, nu același lucru s-ar putea spune și despre viața personală. Denisa Tănase nu și-a îndeplinit, încă, cel mai mare vis al său, acela de a deveni mamă. Invitată în podcastul lui Denise Rifai, ea a vorbit despre acest subiect sensibil din viața sa.

Motivul pentru care Denisa nu a devenit mamă

Denisa Tănase iubește foarte mult copiii și speră că într-o zi va deveni și ea mamă. Până atunci, însă, ea se încrede în voia Divinității.

„Eu cred că sunt pregătită să devin mamă și îmi doresc, dar nu cu orice preț. În egală măsură, cred că există un timp perfect pentru toate. Nu ascund faptul că am cochetat și cu ideea de a face fertilizări sau inseminări, dar nu am fost niciodată pregătită cu adevărat pentru procedura asta. Cu cât mă apropiam mai mult ca informație de asta, cu atât admiram mai mult femeile care au avut puterea să facă asta, pentru că mi se pare un proces greu.

Nu m-am simțit pregătită pentru el, pentru că m-am gândit că până la urmă, Dumnezeu știe foarte bine când și dacă e momentul potrivit pentru fiecare dintre noi. Nu știu dacă fiecare femeie din lumea asta trebuie neapărat să fie mamă, chiar dacă îmi doresc și mi-ar plăcea foarte mult să pot să fiu mamă și iubesc copiii. Sunt capabilă să ofer extrem de multă dragoste unui copil care nu e al meu, deci dacă e ar fi al meu nu știu cum ar fi, dar cu siguranță m-ar împlini foarte mult.

Nu vreau să fac din asta o doză de egoism să îmi doresc asta pentru mine, pentru a avea un tablou perfect. Dumnezeu mi le-a dat pe toate, dar într-adevăr nu mi-a dat chestia asta ca să fiu omul perfect. Am trecut prin etapa în care îmi doream atât de mult, încât vedeam copii și îmi dădeau lacrimile. Acum sunt într-o etapă de liniște și acceptare, în care las lucrurile să se desfășoare de la sine și am încredere că Dumnezeu le așază pe toate”, a declarat Denisa Tănase, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Denisa și soțul ei, parteneri și în afaceri

Denisa îi este rescunoscătoare soțul ei, pentru tot sprijinul oferit. Vedeta a povestit cum împreună cu partenerul ei de viață s-a dezvoltat, iar împreună au crescut, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

„A fost minunată întâmplarea pentru că noi ne-am ajutat foarte mult reciproc. De afară poate să pară că femeia este cea ajutată, în realitate, noi ne-am ajutat reciproc.

Când ne-am cunoscut, niciunul nu era într-un moment bun profesional și financiar, chiar dacă eram cunoscută în toată țara, asta nu-mi garanta o stabilitate financiară. Majoritatea artiștilor din România trăiesc de la un concert la altul. Pe vremea aia nu se făceau bani din mediul online, deci doar din cântat. Reinvesteam în piese, pe scurt, când l-am întâlnit pe Mircea, nu eram într-o perioadă bună din viața mea”, a dezvăluit Denisa Tănase.

Sursă foto: Instagram Denisa Tănase

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan