Prezentatoarea tv din România care a născut la 47 de ani. Celebra jurnalistă a făcut fertilizare in vitro

Jurnalista de la România TV a devenit mamă pentru prima oară
  • Publicat:

Fericire mare pentru Cristina Șincai, jurnalista de la postul România TV. Prezentatoarea tv a devenit mămică pentru prima dată la vârsta de 47 de ani. Vestea cea mare a fost dată de Clinica Genesis pe pagina de Facebook.

Cristina Șincai a născut pentru prima dată la 47 de ani

Cristina Șincai, realizatoarea emisiunii Newsline de la România TV, nu-și mai încape în piele de fericire după ce a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta s-a chinuit vreme de patru ani să rămână însărcinată.

În cele din urmă, Cristina Șincai a apelat la fertilizarea in vitro, procedură care a fost efectuată de medicul ginecolog Andreas Vythoulkas. Acesta i-a supravegheat sarcina timp de 9 luni și a asistat-o la naștere.

„După 4 ani de încercări și speranțe, cunoscuta prezentatoare TV, Cristina Șincai-Kiss, și-a împlinit visul de a deveni mamă, învingând toate obstacolele infertilității, cu ajutorul medicului specialist, Andreas Vythoulkas, M.D.

Ghidat de grijă și experiență, dr. Andreas Vythoulkas, specialist în infertilitate, a creat un plan personalizat de tratament, deschizând astfel ușa către o lume de noi posibilități, la capătul căreia Cristina Șincai-Kiss își poate ține bebelușul în brațe. Iată că nicio provocare nu este prea mare atâta vreme cât pacienta are determinare și perseverență, iar medicul îi este alături la fiecare pas„, se arată în postarea clinicii Genesis, pe Facebook.

Citește și: Cum pot fi tratate chirurgical, minim invaziv, unele probleme de fertilitate?

Ce presupune fertilizarea in vitro

Prim dată, foliculii sunt puncționați, apoi sunt retrase ovocitele mature și apte de fertilizare și sunt trimise în laboratorul de embriologie. Partenerul donează proba de spermă, care este dusă în laboratorul de andrologie, unde este pregătită.

După fertilizare, se vor obține o serie de embrioni. Este bine de știut că embrionul poate fi implantat la 3 zile după fertilizare sau la 5-6 zile. Dacă implantarea se face mai tarziu, cand embrionul este mai evoluat, șansele de succes ale procedurii cresc. Procedura nu este una complicată, embrionul fiind introdus în uter prin vagin, cu ghidare prin ecografie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân