Trucurile de frumusețe ale Monicăi Bîrlădeanu, la 44 de ani: „Scăpând de acest mic complex…”

  • Publicat:
Trucurile de frumusețe ale Monicăi Bîrlădeanu, la 44 de ani:
foto: Facebook

Monica Bîrlădeanu va împlini 45 de ani în luna decembrie, dar arată impecabil de fiecare dată când apare la câte un eveniment monden. Mai mult de atât, actrița nu se sfiește să se afișeze nemachiată, așa că mulți au fost curioși să afle ce trucuri de frumusețe are. Iată ce a declarat! 

Trucurile secrete ale actriței pentru frumusețe

Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. Pentru că fiecare apariție sa este impecabilă, actrița le-a dezvăluit fanilor săi cum reușește să își trateze rapid problemele cu tenul.

Bruneta a recunoscut că este foarte atentă vine vorba despre look-ul său și că are foarte mare grijă ce produse de îngrijire folosește. Printre preferatele ei se numără produse cu acid hialuronic, dar și o cantitate generoasă de cremă cu factor de protecție solară.

„Am fost întrebată de o colegă mai tânără de platou în ce merită să investești în ceea ce privește look-ul când ești la început. Am răspuns pe loc: în dantură! E atât de eliberator să ai o dantură care te face să fii confortabil, să râzi cu toată gura. Scăpând de acest mic complex, zâmbind permanent, pe lângă sentimentul ăsta de libertate în exprimarea bucuriei sau a emoțiilor extreme, îți schimbă mood-ul în fiecare zi. Fie și pentru că râzi mai mult decât înainte.

În felul ăsta, zi după zi, starea ta de spirit se schimbă cu totul. O dantură frumoasă îți schimbă dispoziția emoțională, așadar. Nu vreau să zic decât atât: aveți grijă de dinții voștri, investiți în ei dacă e cazul. Fac toată diferența din lume!”, le-a spus Monica Bîrlădeanu fanilor de pe rețelele de socializare.

Citește și: Cele mai eficiente tratamente anticelulită. Cum atenuezi aspectul de coajă de portocală

Ce face Monica Bîrlădeanu să-și mențină tenul curat

Totodată, vedeta a dezvăluit și pașii pe care îi urmează în ritualul ei de frumusețe.

„Sunt foarte pasionată de îngrijirea pielii! Mi se pare esențial! E un lucru care, odată ce se duce la vale, e foarte greu de recuperat colagenul din pielea ta, apoi, ajungi să peticești, să mergi la operații. Cel mai important este să te ții de rutină, iar rutina nu trebuie să fie foarte complicată. Eu am un ser de față, după demachiere. Serul e foarte important, pentru că are ingredientele active, cele mai puternice. După ser, folosesc cremă de seară și cremă de ochi.

Nu săriți peste crema de ochi, peste ser, care este foarte important! Fără protecție solară, nici nu discutăm! Nu există să nu folosesc SPF 50! Azi dimineață mi-am dat cu SPF pe față. Crema mea de zi conține Vitamina C și SPF 50. Am avut probleme cu tenul. Am avut acnee, evident! Pe mine, personal, m-a ajutat foarte mult acidul glicolic, exfolia ușor tenul, iar, apoi, acidul salicilic”, a mai spus actrița pentru impact.ro.

Citește și: Tratament pentru cicatrici adânci. Beneficii lipofilling sau injectare cu grăsime proprie

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being