Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat pentru totdeauna

Lili Sandu a dezvăluit care este alimentul la care a renunțat în urmă cu mai bine de 15 ani.
  • Publicat:

Deși are 44 de ani, Lili Sandu arată extraordinar și nu-și arată deloc vârsta! Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a dezvăluit care este alimentul la care a renunțat în urmă cu mai bine de 15 ani.

Care este dieta lui Lili Sandu?

Vedeta a dezvăluit într-un interviu pentru Ego.ro cum reușește să se mențină în formă.

„Răspunsul poate părea simplu, dar nu e deloc așa: mă simt foarte bine în pielea mea, simt că sunt într-un punct bun al vieții mele. Iubesc, am un copil superb, muncesc ceea ce îmi place, îmi fac timp și pentru mine și pasiunile mele, mănânc ceea ce consider că-mi face bine… deci mă mențin tânără pentru că vreau. Eh, și ar mai fi și gena, trebuie să recunosc”, a declarat Lili Sandu.

Nu mai consumă carne

Pe lângă faptul că merge la sală pentru a-și menține silueta, Lili Sandu a renunțat la carne în urmă cu 15 ani, când a decis să urmeze un regim vegan.

„Am renunțat la a mai consuma carne în urmă cu aproape 14 ani, când am și urmat un regim strict vegan. În timp am învățat exact care sunt nutrienții care îmi fac bine și am reușit să îmi echilibrez regimul alimentar în așa fel încât să mănânc sănătos, dar să mai am și eu «scăpări», în general la dulciuri. Iubesc să fac sport și oricând am timp, nu ratez să ajung la sală sau să ies în parc să alerg”, a mai spus prezentatoarea de la PRO TV.

Cum și-a revenit după sarcină

Deși niciodată nu a avut probleme cu kilogramele în plus, în perioada sarcinii, vedeta s-a confruntat cu creșterea în greutate, ceea ce este perfect normal.

„Nu am avut prea mari probleme cu greutatea deoarece mereu am avut grijă de mine și de corpul meu. Nu doar pentru cum arătam, ci pentru că îmi doream să fiu sănătoasă. Evident, am avut și eu creșteri în greutate când am rămas însărcinată și după naștere. Dar am revenit atunci când am fost pregătită la modul de viață de dinainte, renunțând la «excesele culinare» din timpul sarcinii și iată că în prezent sunt bine, dar mai ales împăcată cu mine”, a spus Lili Sandu pentru sursa citată.

Sursa foto: facebook Lili Sandu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being