„Milioane” de lucruri frumoase spune Nicola, în EXCLUSIVITATE, la Altceva cu Adrian Artene

Despre arta sa, despre începuturi, dar și despre ce trăiește astăzi, Nicola, artista a fost de acord să povestească în cel mai nou episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene”, care va avea premiera sâmbătă, 27 aprilie, pe canalul oficial de Youtube.
  • Publicat:
„Milioane” de lucruri frumoase spune Nicola, în EXCLUSIVITATE, la Altceva cu Adrian Artene
„Milioane” de lucruri frumoase spune Nicola, în EXCLUSIVITATE, la Altceva cu Adrian Artene

„Milioane”, „Cu tălpile goale”, „Balerina” sau „Lângă mine” sunt doar o parte dintre piesele care și-au găsit validarea publicului grație interpretării semnate de Nicola, una dintre artistele care și-au pus amprenta puternic pe arta muzicală românească înregistrată la finalul anilor `90, începutul anilor `00.

Cu o voce puternică și cu un vibe de neegalat, Nicola a reușit să capteze atenția publicului meloman dornic să asculte piese cu mesaje poveste. Despre arta sa, despre începuturi, dar și despre ce trăiește astăzi, Nicola, artista a fost de acord să povestească în cel mai nou episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene”, care va avea premiera sâmbătă, 27 aprilie, pe canalul oficial de Youtube.

„Este o bucurie să o reîntâlnesc pe Nicola, artista a cărei pasiune pentru muzică trece mai departe de puterea de imaginație a multora dintre noi. Iubește ce se întâmplă pe scenă, dar și ce se întâmplă înainte de a ajunge în fața publicului, iar acest lucru o face specială. Urmăritorule „Altceva” ești invitatul meu să privești un episod de podcast care, cu siguranță, nu te va lăsa indiferent.”, declară Adrian Artene.

Despre Omul Nicola, în doar câteva cuvinte

„Cred că nimic nu te îmbogăţeşte mai tare ca om decât să vezi locuri noi şi, mai ales, să cunoşti oameni. Mulţi oa­meni. Să vorbeşti cu fie­care dintre ei este ca şi cum ai citi câte o carte. Eu, per­sonal, sunt ca un burete: nimic nu-mi scapă, dacă văd ceva ce-mi place, ce mi se potriveşte ca stil de viaţă, acu­mu­lez imediat. Bineînţeles, depinde mult şi de om. Ui­te, noi suntem patru fraţi şi, deşi am primit aceeaşi edu­ca­ţie cu toţii, suntem foarte diferiţi, iar această dife­ren­ţă e făcută (pe lângă fire) tocmai de cum alegi să în­ţelegi să-ţi trăieşti viaţa, după ce eşti pe picioarele tale.”, declara artista la un moment dat.

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletul.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being