Ciorba minune care se prepară în doar 5 minute. Beneficii pentru sănătate

Ciorba minune care este gata în doar 5 minute este un preparat des întîlnit la mănăstiri.
  • Publicat:
Ciorba minune care se prepară în doar 5 minute. Beneficii pentru sănătate

Există numeroase preparate care au beneficii extraordinare pentru organismul uman. Printre acestea se numără și ciorba minune care este gata în doar 5 minute. Aceasta este considerată un adevărat medicament al naturii, des preparat la mănăstiri.

Ingredientele sunt simple, la îndemâna oricui, dar extrem de sănătoase. Pe lângă acestea, timpul de preparare este unul foarte scurt, fiind un alt avantaj al acestui preparat.

Ingrediente pentru ciorba minune

Pentru acest preparat avem nevoie de

  • 2 linguri de sfeclă roșie rasă
  • 2 linguri de morcov ras
  • zeamă de varză
  • apă caldă
  • 2 linguri de pătrunjel ras

Este considerată un medicament al naturii

Fiecare ingredient din acest preparat are beneficii enorme asupra organismului. Sfecla roșie este indicată în cazul afecțiunilor cardiovasculare și ajută la protejarea inimii.
Morcovul este bogat în betacaroten și vitamina A, iar varza este considerată un elixir al sănătății și al tinereții.

„Din ce este compusă această ciorbă-medicament? Acest preparat se face la rece, nu necesită fierberea legumelor. Va reminaliza întreg organismul, va fi o bucurie pentru ficat și stomac. Sfecla roșie este indicată în toate afecțiunile cardiovasculare și are o capacitate de a proteja inima.

Cine consumă sfeclă în mod original, fără preparare, această persoană va fi una fericită și sănătoasă. Eu o dau prin răzătoare mică, pentru că legumele trebuie să fie cât mai subțiri. Apoi se dă pe răzătoare morcovul, care conține multă vitamina A și betacaroten. Pentru a finaliza ciorba punem zeamă de varză. Numai aceasta în sine reprezintă un adevărat elixir al sănătății și tinereții. Este un probiotic natural care conține miliarde de bacterii sănătoase pentru organism. Este foarte bună pentru stomac”, a menționat Părintele Daniel de la Mănăstirea Slănic, în cadru unui video postat pe Youtube.

Ciorba minune poate fi destul de concentrată la final. În acest caz, dacă acest lucru ne deranjează, mai putem să diluăm ciorba cu apă. De reținut este că această ciorbă se consumă rece, iar beneiciile asupra sănătății vor fi imediat vizibile.

Sursă foto: MAD.vertise / Shutterstock

Citește și:

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan