Dieta cu ciorbă | Cum să dai jos 30 de kilograme în jumătate de an

Celebrul medic nutriţionist Mihaela Bilic a dezvăluit secretul dietei rapide și sănătoase. Iată ce trebuie să consumi pentru a scăpa de kilogramele nedorite!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Dieta cu ciorbă | Cum să dai jos 30 de kilograme în jumătate de an
Dieta cu ciorbă ne scapă de kilogramele în plus

Sunt multe persoane care evită ciorbele și supele dacă vor slăbească, însă un renumit nutriționist îi îndeamnă pe cei care vor să dea jos câteva kilograme bune să consume mai des aceste preparate delicioase. Mihaela Bilic recomandă dieta de slăbit pe bază de ciorbă, iar rezultatele sunt excelente. 

Cum să slăbești sănătos mâncând ciorbă

Mihaela Bilic, unul dintre cei mai cunoscuți medici nutriționiști din România, a dezvăluit că dietele cu ciorbă sunt simple și pot fi ținute de oricine. Consumată zilnic, dieta bazată pe acest preparat tradiţional românesc ne ajută să dăm jos în jur de 30 de kilograme în doar şase luni. Dieta cu ciorbă mai este denumită și dieta ‘omului sărac’.

De câte ori pe zi trebuie să consumăm ciorbă

Mihaela Bilic recomandă să mâncăm ciorbă de două ori pe zi dacă vrem să slăbim. Conform declarațiilor sale, acest regim alimentar nu este unul strict și ne va da senzația de sațietate. În plus, dieta cu ciorbă are puține calorii.

Vezi și: Condimentul-minune care te ajută să ai un abdomen de invidiat. Adaugă-l în alimentele grase și bucură-te de rezultat

„Eu zic că slăbeşti, în şase luni de zile eu cred că slăbeşti, nu ştiu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceţi să faceţi facila operaţie de tăiere de intestine, faceţi această experienţă voi pentru voi. În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverenţa trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare.

100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă şi Paşte şi Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de ţară. Încercaţi cu două ciorbe pe zi şi dimineaţa, nu ştiu, o cafea cu lapte, şi veţi slăbi mai mult de 30 de kilograme în şase luni. În trei luni de zile, în 100 de zile, cu două ciorbe pe zi se slăbeşte nu ştiu între 20 şi 30 de kilograme”, a explicat medical nutriţionist, în emisiunea Marius Tucă Show”.

Vezi și: 10 alimente care ard grăsimea de pe burtă. Vinul se numără printre ele

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being