Regele Charles e din ce în ce mai rău, după ce s-a aflat că suferă de cancer. Care este starea lui de sănătate!

Planurile de înmormântare au început să fie actualizate!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Regele Charles e din ce în ce mai rău, după ce s-a aflat că suferă de cancer. Care este starea lui de sănătate!
Regele Charles are cancer

Familia regală britanică trece printr-o perioadă delicată! Regele Charles, cât și nora lui, Kate Middleton au fost diagnosticați cu cancer. În prezent, cei doi urmează tratamente pentru a scăpa de această boală necruțătoare. Din păcate, starea monarhului nu este atât de bună, iar apropiații lui sunt îngrijorați. Se zvonește că Charles abia mai luptă cu boala care-l macină. 

Regele Charles se degradează pe zi ce trece

Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer la începutul acestui an, însă starea lui de sănătate este tot mai proastă pe zi ce trece. Deși își dorește cu ardoare să se vindece, veștile despre monarh nu sunt tocmai bune. Palatul Buckingham deja a început pregătirile pentru înmormântare. Apropiații Suveranului se așteaptă la tot ce este mai rău. Charles nu se simte deloc bine, iar Palatul Buckingham ia în calcul cele mai rele scenarii.

„Vorbind cu prietenii regelui în ultimele săptămâni despre starea sănătății acestuia, cel mai des întâlnit răspuns este: «Nu e bine deloc!»”, susține Tom Sykes, de la Daily Beast.

Cu toate acestea, Regele Charles este optimist și speră să învingă boala: „E hotărât să învingă boala și se face totul posibil ca să se întâmple asta. Toți își păstrează optimismul, dar, de fapt, el nu e deloc bine. Starea lui e mult mai proastă decât lasă să se știe”, a mai declarat Tom Skyes.

Palatul Buckingham revizuiește planurile de înmormântare

De asemenea, pregătirile pentru înmormântarea lui au început, iar planurile sunt revizuite în prezent, scrie okmagazine.ro.

„Planurile au fost scoase de la «naftalină» și sunt actualizate în acest moment. Era normal să se întâmple acest lucru, având în vedere că Regele a fost diagnosticat cu cancer. Însă, faptul că acum circulă din nou toate aceste documente nu poate să nu atragă atenția”, a mai declarat fostul angajat regal.

Citește și: Palatul Buckingham a început deja să organizeze înmormântarea Regelui Charles al III-lea. Cât ar mai avea de trăit

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc