Piure de post super cremos și gustos! Secretul gospodinelor

Piure de post cremos și delicios? Da, există! Vezi mai jos toate secretele!
  • Publicat:
Piure de post super cremos și gustos! Secretul gospodinelor

În perioada postului încercăm să mâncăm cât mai sănătos și diversificat. Pentru zilele în care ne este dor de un piure pufos și aromat, avem soluția ideală. Rețeta de piure de post nu conține lapte sau unt, ceea ce îl face potrivit pentru a fi consumat în această perioasă.

Cum se obțiune un piure de post cremos și pufos

Piureul de post se obține prin două trucuri simple, prin care putem înlocui ingredientele pe care nu le putem consuma în post, lapte și unt. Unul dintre acestea este apa în care au fiert cartofii care, de obicei, este aruncată. Ei bine, aceasta poate fi folosită în locul laptelui, în momentul în care pisăm cartofii. Avem nevoie de o cantitate mică de apă, iar apoi trebuie să amestecăm totul foarte bine.

Uleiul de măsline – al doilea secret

Pentru ca piureul de post să iasă cremos, al doilea truc este să adăugăm câteva lingurițe de ulei de măsline. Acest lucru va oferi un gust aromat preparatului și va face ca piureul să fie gustos și pufos.

Cu aceste două trucuri putem prepara una dintre cele mai gustoase garnituri, chiar și în varianta de post.

Poftă bună!

Citește aici și alte rețete de post:

Sursă foto – nblx / Shutterstock

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being