Cum se simte Dan Ciotoi după ce s-a vindecat de cancer: „Am scăpat de el definitiv”

Cântărețul a trecut prin momente dificile!
  • Publicat:

La finalul anului trecut, Dan Ciotoi a aflat că suferă de cancer la colon. El a ajuns de urgență la spital, în urma unor crampe severe. Din fericire, medicii l-au operat, iar acum este în afara oricărui pericol. Care este starea lui de sănătate! 

Dan Ciotoi a scăpat de cancerul la colon

Dan Ciotoi, solistul trupei Generic, s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Medicii i-au dat un diagnostic dur la finalul lui 2023: cancer la colon. A fost la un pas de moarte, dar acum doctorii i-au dat vești bune. S-a vindecat de boala necruțătoare. Cum se simte acum celebrul solist?

A fost la un pas de moarte

Dan Ciotoi a suferit trei intervenții chirurgicale în ultimele luni: „Domnul doctor Marius Coțofană, de la Spitalul Universitar, din București, m-a operat bine de tot, am scăpat, nu mai am nimic. El a tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora, căci nu se extinsese boala, și a aruncat-o la coș. Deci, cancerul e acum la coș, am scăpat de el definitiv, am avut noroc de medici buni, cărora doresc să le mulțumesc că mi-au salvat viața”, a declarat Dan Ciotoi pentru Playtech.

Cum a aflat că are cancer

Invitat în emisiunea La Măruţă, el a povestit cum a descoperit, de fapt, că are cancer. După un turneu susținut în Germania, unde a consumat doar mâncare solidă, artistul a început să se simtă tot mai rău.

Avea dureri puternice la nivelul abdomenului, așa că a ajuns pe mâinile medicilor. Solistul trupei Generic era obișnuit să mănânce ciorbe destul de des. Au început controalele la spitale, iar după mai multe analize amănunțite, a primit diagnosticul dur de la specialiști.

„Eu, de fel, mănânc ciorbe, de aici începe povestea mea, ca să se înțeleagă mai bine. Am plecat într-un turneu, în Germania și nu am mai mâncat ciorbe, am mâncat mai multă mâncare solidă, ce găseam pe traseu. Am ajuns acasă, aveam niște crampe foarte puternice abdominale, semn că se întâmplă ceva. Nu am putut să merg imediat la medic, pentru că urmau alte patru concerte, în țară. După ce am terminat ultimul concert, care a avut loc în Brașov, era o zi de duminică.

Am un prieten doctor, din Sibiu, care are grijă de mine atunci când am nevoie și când mi-a făcut control, mi-a spus că sunt suspect de obstrucție intestinală. Acolo m-au tratat de obstrucție intestinală, dar fără să-mi facă analizele care mi-au fost recomandate inițial. M-au trimis acasă ca fiind sănătos. Pe lângă asta, mi-au descoperit că am și diabet, dar a fost un diagnostic greșit.

Acolo la spital eram pe hrană lichidă și acasă mi-au zis să trec pe hrană solidă. După două zile a început iar să mă doară, îmi era rău, noaptea nu am dormit deloc. Ulterior, am mers la un alt medic și m-am dus la un spital privat din Târgoviște și mi-au făcut CT-ul. Când au văzut rezultatul, m-au trimis de urgență la operație, în București. Mi-au spus că este grav. Practic, la ieșirea din spital mi-au zis că sunt aproape sănătos și după aceea m-am trezit de urgență, la operație”, povestea artistul, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Sursa foto: facebook Dan Ciotoi

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc