Uite când ceapa și usturoiul te pot îmbolnăvi! Greșeala făcută de mulți în bucătărie!

Ceapa și usturoiul sunt două legume sănătoase, care oferă savoare mâncării. Totuși, cele două pot îmbolnăvi organismul, dacă nu luăm seama de următorul aspect!
  • Publicat:
Uite când ceapa și usturoiul te pot îmbolnăvi! Greșeala făcută de mulți în bucătărie!

Ceapa și usturoiul verde sunt două dintre cele mai consumate legume de primăvară. Pe lângă faptul că sunt extrem de sănătoase, acestea dau savoare preparatelor și oferă prospețimea dorită.

Cu toate acestea, ceapa și usturoiul verde pot fi extrem de periculoase, dacă nu ținem cont de anumite reguli simple, dar foarte importante pentru sănătatea noastră.

Când devin ceapa și usturoiul verde periculoase pentru sănătate

Dacă ceapa și/sau usturoiul verde sunt curățate și lăsate să stea câteva ore înainte de a fi consumate, acestea pot fi un adevărat pericol pentru organism. După ce au fost curățate, acestea trebuie mâncate imediat altfel ele absorb bacteriile și virușii din mediul înconjurător, Același lucru este valabil și în cazul usturoiului și al cepei uscate.

Dacă aceste legume nu sunt consumate după curățare, ele trebuie aruncate. Nici varianta de a fi ținute la frigider, în pungi alimentare, nu este o soluține.

Dacă se consumă mai târziu, ceapa și usturoiul pot cauza infecții stomacale în organism.

Sursă foto: Malivan_Iuliia/ Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being