Ce consumă Kourtney Kardashian când nu se simte bine. Este adorat de toți bebelușii

Kourtney Kardashian a împărtășit cu internauții că bea lapte matern, atunci când vrea să se simtă mai bine.
  • Publicat:
Ce consumă Kourtney Kardashian când nu se simte bine. Este adorat de toți bebelușii

Când vine vorba de căutarea unor remedii pentru momentele în care te simți rău, pare că fiecare dintre noi avem câte o solușie la care apelăm: o cană de ceai fierbinte, o linguriță de miere, suc de portocale, supă de pui și așa mai departe.

Laptele matern – remediul preferat a lui Kourtney

Da, ai citit corect. Laptele matern. Vedeta de reality TV a distribuit, pe pagina sa de social media, un Instastory în care menționa: „Tocmai am bătut un pahar de lapte matern pentru că mă simt rău… noapte bună!”

Kourtney Kardashian are 4 copii

Vedeta în vârstă de 44 de ani de la „Keeping Up with the Kardashians” a adus pe lume un copil împreună cu soțul ei, Travis Barker, în noiembrie 2023, după o sarcină dificilă. Kardashian și Barker și-au numit copilul Rocky Thirteen.

Kardashian mai are trei copii mai mari—Mason, Penelope și Reign—cu fostul partener Scott Disick. Cei doi s-au despărțit în 2015. Ca mamă, Kourtney Kardashian face ocazional alegeri surprinzătoare, sau chiar controversate. Ea a menționat că doarme în continuare împreună cu fiica ei de 10 ani și că îi permite fiului ei de 8 ani, Reign, să-și vopsească părul blond platinat.

Adevărul despre laptele matern

Dr. Christine Greves, de la Spitalul Orlando Health Winnie Palmer pentru Femei și Bebeluși, spune:

„Nu vreau niciodată să jignesc pe cineva pentru că face ceea ce crede că este cel mai bine pentru corpul său. În ceea ce privește persoanele care beau lapte matern, este ceva despre care nu avem studii, așa că nu pot spune dacă este bine sau rău.”

Greves subliniază că un studiu din 2015 menționează riscurile asociate consumului de lapte matern cumpărat online. Deoarece Kourtney Kardashian a postat o imagine cu o pompă de sân, putem presupune că și-a băut propriul lapte matern. Dar nici măcar consumul propriului lapte matern nu a fost dovedit a fi benefic în vreun fel.

Studiul a concluzionat următoarele: „consumul direct de lapte uman de către adulți pentru proprietățile sale medicinale oferă doar un efect placebo”.

Greves a oferit câteva sfaturi și alternative mai bune, pentru momentele în care ne simțim rău.

„Dacă te simți epuizat, indiferent dacă alăptezi sau nu, s-ar putea să vrei să încerci un suport imunitar fără rețetă. Asigură-te că încerci să te odihnești, să rămâi bine hidratat și să te izolezi de la oamenii care ar putea fi bolnavi.”

Surse:

https://askdrgreves.com/

https://www.today.com/parents/celebrity/kourtney-kardashian-pounded-breast-milk-felt-sick-rcna147472

Sursă foto: Kourtney Kardashian Instagram

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being